Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a párom?
Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyunk együtt.Ő a haverokkal bármikor találkozik, kocsmázik azt én természetesnek vegyem.De ha én megyek el unokatesómhoz és ott van a barátja(nem is beszélek vele) akkor még is mit képzelek magamról és minek megyek át??? Nekem nem lehet magánéletem? Nem tarthatom a kapcsolatot a családommal, barátokkal?2012. jún. 10. 18:49
1/8 A kérdező kommentje:
És mégis mit tudok evvel kezdeni??
2012. jún. 10. 18:50
2/8 anonim válasza:
Mond meg neki hogy ő menjen haverokkal te meg rokonokkal meg kell értse hogy neked is van családod és szeretnél velük idpt tölteni ha annyira zavarja menjen néha ő is hogy lássa nincs mitől tartania féltenie téged.
3/8 anonim válasza:
A férfiaknak bármit lehet. Akkor és úgy megy el, ahogy akar. Te látogathatod a családod természetesen. De a fiúbarátokat felejtsd el. Egy nő csak akkor áll szóba férfiakkal, ha valami komoly oka is van. És igen, az unokatestvéred barátjához semmi közöd nincs. Ezt vagy elfogadod így, vagy pedig kiszállsz a kapcsolatból. Felesleges ellene harcolni, mert ez nem változik meg.
4/8 anonim válasza:
Én lesz.rnám, soha nem érdekelt mit ugat egy srác. (bár soha nem is járnék ilyenekkel)
Neki is van élete, és nekem is. Nem egymás tulajdonjai vagyunk, amikkel szabadon rendelkezhet, szóval ha nem tetszik, akkor lehet menni.
5/8 anonim válasza:
Csak az unokatesód barátjára reagál így,vagy a családod többi tagjára is?
Mert ha az utóbbi, akkor ott súlyos bizalom hiány van.
6/8 A kérdező kommentje:
A barátjára..és nincs semmi oka rá. De ezt nem értem, neki miért lehet mindig mindent és nekem miért nem??
2012. jún. 10. 20:15
7/8 anonim válasza:
Mert egy férfi több mindent megtehet, mint egy nő. És hiába jönnek a nők az egyenjogúsággal én pl. még egy nőt sem láttam kőműves munkát végezni. Amíg létezik férfimunka és női munka addig igenis, a férfi megteheti azt, amit egy nő nem. Ennyi.
8/8 A kérdező kommentje:
Ha már a nagy férfi munkánál tartunk...hányszor takarítottál,mostál , főztél?? Ezt mindaddig nem becsülik a férfiak míg nem nekik kell megcsinálni. Nem kéne minket ennyire lenézni.
2012. jún. 11. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!