Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Új kolleganő. A párom érdekese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kolleganő. A párom érdekesen viselkedik. Miért?

Figyelt kérdés

Nem súlyos, csak fura. Mióta felvették a csajt és valamit mond róla, rendszerint a végére teszi, hogy "jó fej a csaj, nagyon bírom" vagy "amúgy nagyon okos meg jó fej" vagy valami ilyesmit. Elég idegesítő. Értem én, hogy jó fej meg, hogy bírja, de miért mondja el állandóan. Nem akarom még egy ideig felvetni neki, mert szerintem nem reagálna rá jól, de akkor sem esik jól.

Féltékennyé akar tenni, vagy szerintwtek miért mondogatja ezt?

2012. febr. 26. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne mutasd ki a féltékenységedet. Neked vannak férfi haverjaid? Mert ha igen akkor pláne ne mutasd ki. Hallgasd csendben mosolyogva a beszámolóit a csajról és várjál. Esetleg egy idő után javasold neki, hogy mi lenne ha elmennétek hármasban szórakozni, kávézni, vacsorázni, mittudomén, ha már ilyen jófej a csaj, hátha te is jó barátnőt lelnél benne. Akkor élőben is felmérhetnéd mi az állás, a párod gesztusai és tudatalatti viselkedése a nő iránt mindent el fog árulni.
2012. febr. 26. 20:15
 2/8 A kérdező kommentje:
a lányt láttam már élőben mikor bent voltam nála, nem váltott ki ellenszenvet, idősebb nálam kb 6 évvel, szimpatikus nekem is, csak hát én sem mesélek a férfi ismerőseimről neki ennyit, főleg mindig elmondva, hogy jajj nagyon bíírom őket:S
2012. febr. 26. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:

de dögös?

úgy félted tőle a párodat?

ha jó fej, abban nincs semmi.

legalább nem egy hárpiával kell együtt dolgoznia.

2012. febr. 26. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Oké de azért mondtam h menjetek 3an szórakozni hogy felmérd van-e köztük vmi "szikrázás" - féleség.
2012. febr. 26. 20:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem újdonság varázsa. A nő most új, jók a viccei satöbbi.
2012. febr. 26. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:

dögösnek kifejezetten nem mondanám, de nem néz ki rosszul

rendben, megpróbálom felmérni élőben is, bár a páromnál elég nehéz mert mindenkivel nagyon kedves meg mézesmázas :D

2012. febr. 26. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
29%

szerintem ne menjetek vele 3asban sehova

mert még a végén te fogod támogatni hogy a csajszi máshogy nézzen a párodra mint munkatársra...

2012. febr. 26. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem jó ötlet a 3-as program. Ha tényleg van valami, már az ötlet ellen is tiltakozni fog a párod. Vagy halogatni, ilyesmi.

Ennek sokféle oka van, talán el is szégyenlenné magát, hogy te ennyire bízol benne, meg hát ilyenkor vissza kell húzódnia "nyusziba", ami meg kínos lehet az új kolléganő előtt, ha egyébként hódítani szeretne.

Ez ugyanis nem egy hármas találkozó, hanem 2+1 es.

Ha nem így viselkedik, akkor meg is válaszolja a kérdést.

2012. febr. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!