Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan gyôzhetném meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan gyôzhetném meg a szüleit, hogy elengedjék?

Figyelt kérdés
Sziasztok!19 éves vagyok a barátnôm pedig 18.Ám a kora ellenére a szülei nagyon féltik.El szeretnénk menni Horvátországba 2-esben ,de a szülei nem engedik ami valahol megérthetô dehát mégiscsak felnôttek vagyunk már és vigyázunk egymásra.Fôleg én mert nagyon szeretem és nem lenne semmi baja!Amikor pl.: Pestre mentunk vásárolgatni oda is nagyon nehezen engedték el.Igazából szerintem az úttal lenne bajuk,de nem vezetek életveszélyesen,fôleg amikor velem van.Öletek hogyan lehetne meggyôzni a szüleit?:)

2012. júl. 11. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Pisztoly a halántékon elég meggyőző érv.
2012. júl. 11. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam már...lehet ez a baj?Viccet félre téve most komolyan:).
2012. júl. 11. 19:56
 3/6 anonim ***** válasza:

próbáltad már megbeszélni a szüleivel? menj át hozzájuk, hívasd meg magad a barátnőddel egy ebédre, vagy valami, és beszéljetek erről. kérdezd meg, miért féltik ennyire, magyarázd el ezeket a dolgokat, és mondd, hogy vigyázol rá, stb, stb.

nálunk az ilyesmi be szokott válni.

2012. júl. 11. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Már vagy 3-4szer megtörtént a héten,többször már nem nagyon akarjuk mert az már sok lenne.Így is amikor utoljára beszéltünk úgy kezdték,hogy: Ne kezd,mert úgyis a válasz nem.Az apja igazából elengedné szerintem,Anyjával van a baj.
2012. júl. 11. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
ja értem :( akkor mi lenne, ha az apával beszélnél csak? ha őt teljesen meggyőznéd, talán tudna hatni az anyára is.
2012. júl. 11. 20:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér:).Köszönöm!
2012. júl. 11. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!