Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet a videóban szereplő úriembernek a nőkkel kapcsolatosan?
Az AI-vel beszélget arról, hogy mit jelent ha egy nő már sok férfinek odaadta magát vagy, hogy milyen férfi kellene egy normális nő mellé és milyen a mai világ e szempontból.
A kedves úriembernek kbszottul semmi köze ahhoz, hogy ki kinek adja magát és hogy kinek ki kéne.
Az ilyen emberek mit hisznek magukról? Milyen alapon akar belepofázni mások életébe?
3 ő átlag alatti.
Lehetnek, de a kutyát nem érdekli, csak a hozzá hasonlókat.
Ő átlag alatti, átlagon felüli igényekkel.
Nem kell félnie attól, hogy olyan nővel lesz dolga, aki sok pasival volt már, sőt semmilyen nőtől nem kell tartania xD
Engem nem zavar, ha egy pasinak mániája, hogy kevés volt partnere legyen a nőnek, akivel összejön. (Amúgy hogy ellenőrzi??) De, ha kettős mércével, amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek jeligével, van ez a fejében (tehát a tipikus, férfinak érdem, nőnek szégyen) akkor tőlem fel is fordulhat a hímsoviniszta barom.
Engem sose érdekelt és nem is zavart, hány partnere volt előttem a páromnak. Egyik nemiszerv sem kopik el a használatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!