Gyerekkönyvvel kapcsolatos kérdés :) A Bogyó és Babóca szereplők közül a Fanni, a fátyolka nevű, melyik könyvben van benne?
Figyelt kérdés
Kapott egy Bartos Erika könyvet a kislányom, amiben a könyvbeli szereplők vannak bemutatva úgy hogy melléjük van teve, milyen bogarak a valóságban. Van benne egy Fanni, a fátyolka nevű oldal is de én ezzel a szereplővel nem találkoztam sehol még. A kislányom Fanni és imádja ezeket a meséket, emiatt gondoltam, jó lenne megtalálni :)dec. 29. 09:46
1/4 anonim válasza:
Van, ami nem létezik a valóságban. A Holdbogár sem :)
2/4 A kérdező kommentje:
Persze, itt a könyvben is van amire csak nagyjából találtak ki valamit, mi lehet a valóságban :)
De engem az érdekelne most hogy maga a meseszereplo melyik mesében van! Azt lenne jó megtalálni, hogy el tudjam olvasni a kislánynak. Vannak benne olyan szereplők akik ritkán vannak a mesékben, mint például a rezbogar, de az benne van a csengettyuk mesekönyvben, ott van róla egy történet. De ezt a fátyolka szereplőt én eddig egyik mesekonyvben sem találtam meg, nem tudom hol van hozza valami kis történet :)
dec. 29. 09:59
3/4 anonim válasza:
A málnás piskótában biztosan benne van.
4/4 A kérdező kommentje:
de szuper, nagyon köszönöm!!! :)
tegnapelőtt 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!