Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért mindig a "rosszfiúk" a sikeresek?
Én a tipikus jófiú vagyok, igazából szeretnek a lányok, ezzel sose volt bajom, de rengeteg lehetőséget elszalasztottam tudatosan, mert én nem vágyok ilyen alkalmi dolgokra, se csók se szex, bár előfordult mindkettő, nem sokszor, de inkább kerülöm ezeket, mégis a lányoknak az kell aki kihasználja őket, szemét velük, mi a jó isten f@száért, olyan én is tudnék lenni bármikor, ha akarnék, meg jön ezzel h az előző barátjának az én koromban megvolt v 20 csaj míg nekem 4, hát nem akartam mondani h nekem 1 hónap alatt meglenne 20 csaj ha akarnám (tom egoistának tűnök, de ezek tények, konkrét szexre való felkérést is utasítottam el elég jó csajtól)
azt mondja szeret, kellek neki, férjnek való vagyok, aztán mégis az ilyen nyomorult senkikre hajt akikről lesüt h csak kihasználná, én meg persze h ilyen idiótába szeretek bele :D:S
Én kb ugyanilyen vagyok, szeretnék egy kapcsolatot, csak hát az igazi szerelem sajnos nem olyan, hogy akkor jön amikor akarod, meg nem abból áll hogy ennek meg annak a lánynak milyen szép cicijei vannak.... hanem egy sokkal mélyebb dolog, másrészt meg én sem látom értelmét annak hogy szexeljek akárkivel is (akkor is ha amúgy szép) ciki vagy nem ciki szűznek lenni 22 évesen ez nem érdekel, de az hogy én most meghúzzak egy csajt egy kis élvezetért és rájöjjek hogy semmivel nem másabb számomra, mint akármelyik lány az utcáról, ez nekem nagyon nem menne, hiába nem vagyok egy önbizalom hiányos srác, és hiába érzem hogy alapjában a női nemhez vonzódok, egyszerűen akár hosszabb kapcsolatot kialakítani akár egy éjszakást, ha nincs meg a varázs akkor lőtt dolgok ezek nekem.
22/F
Én nagyon rossz fiú voltam,rengeteg balhém, igazgatói , sorolhatnám estig stb...
De megismertem egy lányt ,aki pont az ellentétem ,és bele szerettem,annyira,hogy képes vagyok megváltozni, kiszálltam minden balhéból,de csak azért ,hogy vele lehessek..
Tudod ő hisz bennem,és szeretnék miatta megváltozni..
Mindenki követ el hibát,majd észhez tér...:)
Amúgy én nagyon sok verekedésem volt ,érdekes csak a "r*banc félék" közeledtek ,azokat rendszerint elhajtottam a tudod hova :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!