Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért melegezik le a fiúk az olyan fiúkat akik híresek, sikeresek, tehetségesek, követik a divatot?
3 dolog:
1. ennek mi köze van a közoktatáshoz és tanfolyamokhoz???
2. Soha életemben nem hallottam erről a fiúbandáról
3. az én szememben csak az meleg, aki nyíltan felvállalja. Egyébként semmi bajom sincs velük.
Azért mert a sikeres fellépők nagy hatással vannak a lányokra.És normális férfi nem akarhatja hogy az ilyen külső tettszen a lányoknak.
Ennyi
Az utolsó válaszolót nagyon szépen kérem, hogy mutasson nekem egy képet, amin látható a "feltűnően űzött meleg öltözködés". Már nem azér', de ennyi erőből a rockerstílust is nevezhetjük meleg stílusnak. Öltözködés alapján...pff? Mitől meleg ez az öltözködési mód? :o (nem bántásból mondom így, csak nem értem...)
A kérdezőnek:
Van olyan ismerősöm (fiú),aki szerint azért melegek, mert nem gyúrnak, nincs rajtuk izom. (És itt én zárójelben megjegyezném, hogy ez egy leírhatatlanul béna indok. pl Zayn és Liam teste... hát, na azért azon van izom. Én legalábbis látok.)
Más fiúismerősöm szerint az a "langyizene", amit fiatal előadóktól hallhatunk és bulizásról szól.
Véleményem szerint ezek mondva csinált indokok, mert azért tényleg mégis hogy néz ki, ha azt válaszolják, hogy "azért, mert féltékenyek rájuk." Na, hogyne. A fene nagy büszkeségük mellett ezt így kimondják? Szó se lehet róla...
Én egész 'véletlenül' átsiklok az ilyen vélemények fölött. Nekem is megvan másról a véleményem. Naés?
Ízlésről vitatkozni felesleges és egy ilyen féle kérdés nekem egy kicsit beillik az ízlés kategóriába.
(Bocs a regényért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!