Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire buknak a fiatal lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire buknak a fiatal lányok, ha idősebb férfiról van szó?

Figyelt kérdés
Csak a pénz és az egzisztencia, vagy van más is?
2012. júl. 10. 15:08
1 2 3
 1/21 okoska31 ***** válasza:
100%
nagyban függ attól, hogy mekkora a korkülönbség, és a csajnak egyébként lehet, hogy van saját pénze és egzisztenciája is.
2012. júl. 10. 15:10
 2/21 anonim ***** válasza:

Én férfi vagyok, de tán egy tini, azért fog beléd szeretni mert a szemében "férfi" vagy, és nem azért mert pénzed van.

Egy hozzá korban illő személy nembiztos hogy férfi számára, de egy idősebb az. (ha tényleg nem babaarcu 22 éves stb)

2012. júl. 10. 15:11
 3/21 anonim ***** válasza:
45%
lehet, hogy az érettebb, komolyabb hapsik jönnek be nekik. apakomplekszusnak hívják
2012. júl. 10. 15:11
 4/21 anonim ***** válasza:

Apakomplexus :D 15 évesen odaadóbbnak tartottam őket, és úgy gondoltam, jobban tudok "irányítani" egy idősebbet ("bármit" megtesz nekem/értem)

Ma már inkább a fiatalabb pasik jönnek be :D

(A pénz sosem számított, az sem igaz, hogy "férfiasabbnak" találtam volna, esetleg bizonyos szempontból: érettebb, így önzetlenebb tud lenni, ilyesmi megfordulhatott a fejemben talán)...

2012. júl. 10. 15:14
 5/21 anonim ***** válasza:
arra hogy megvédje,kedves legyen hozzá, ne legyen le ereszkedő és ne mondjon olyanokat hogy "persze te ehhez még kicsi vagy" vagy " túl fiatal vagy ehhez" . meg persze azért számít a pénz is -
2012. júl. 10. 15:14
 6/21 anonim ***** válasza:
De nálam ez kb 18 éves koromig tartott :) azóta huszonéves lettem, és a velem egykorúak, nemritkán a fiatalabbak vonzanak (jobb a külsejük számomra, mint egy idősebbnek)...
2012. júl. 10. 15:15
 7/21 A kérdező kommentje:
kimaradt a lényeg: nagy korkülönbségre gondoltam. 15-20 éves nagyságrendre, vagy akár nagyobbra...
2012. júl. 10. 15:17
 8/21 A kérdező kommentje:

az apakomplexus érdekes felvetés, ebben lehet valami...

talán túl sötéten látom a világot, mert én csak a pénz iránti vonzalmat látom benne...

2012. júl. 10. 15:19
 9/21 anonim ***** válasza:

Kérdező: épp erre céloztam! Én a szélsőségek embere vagyok. 15-16 évesen bejött 1-2 40-es pasi, mert úgy gondoltam, úgy "bánnak" velem mint egy önzetlen apuka.

Nagyon odaadóan, és csak a "kislány" boldogsága érdekli őket. A pénz abszolút nem vonzott, nem is érdekelt (egyik szegény volt, másik gazdag)

Most lassan már a 10 évvel fiatalabb pasik is bejönnek (idősebb meg egyáltalán nem) :)

2012. júl. 10. 15:20
 10/21 A kérdező kommentje:
akkor ez gyakorlatilag nálad apa-kmplexus volt?! meddig jutottál velük?
2012. júl. 10. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!