Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire buknak a fiatal lányok, ha idősebb férfiról van szó?
Én férfi vagyok, de tán egy tini, azért fog beléd szeretni mert a szemében "férfi" vagy, és nem azért mert pénzed van.
Egy hozzá korban illő személy nembiztos hogy férfi számára, de egy idősebb az. (ha tényleg nem babaarcu 22 éves stb)
Apakomplexus :D 15 évesen odaadóbbnak tartottam őket, és úgy gondoltam, jobban tudok "irányítani" egy idősebbet ("bármit" megtesz nekem/értem)
Ma már inkább a fiatalabb pasik jönnek be :D
(A pénz sosem számított, az sem igaz, hogy "férfiasabbnak" találtam volna, esetleg bizonyos szempontból: érettebb, így önzetlenebb tud lenni, ilyesmi megfordulhatott a fejemben talán)...
az apakomplexus érdekes felvetés, ebben lehet valami...
talán túl sötéten látom a világot, mert én csak a pénz iránti vonzalmat látom benne...
Kérdező: épp erre céloztam! Én a szélsőségek embere vagyok. 15-16 évesen bejött 1-2 40-es pasi, mert úgy gondoltam, úgy "bánnak" velem mint egy önzetlen apuka.
Nagyon odaadóan, és csak a "kislány" boldogsága érdekli őket. A pénz abszolút nem vonzott, nem is érdekelt (egyik szegény volt, másik gazdag)
Most lassan már a 10 évvel fiatalabb pasik is bejönnek (idősebb meg egyáltalán nem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!