Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetet, h reagálnál le?
Tegnap elmentünk bográcsolni tópartra, aztán észrevettem, h az egyik ismerősömmel szemezett a barátnőm több alkalommal is.
Akkor nem szóltam, mert nem akartam magam leégetni azzal, h "jelenetet rendezek".
Te h viselkednél?
A nőket ebben a kérdésben senki sem kérdezte.
Takarodj vissza a konyhába.
Itt nem azzal van a probléma, h néz, sőt meg azzal se, ha megnéz egy férfit, de azért ne ilyen formában történjen már.
Mit szólnál hozzá, ha a barátod elkezdene stírölni egy barátnőd egy buliban úgy, h ott vagy?
Ránéz, beszélget vele, nincs ezzel semmi gond, én nem hisztiznék érte.
Az a férfi, aki szerint meg a nőnek a konyhában a helye, menjen és szerezzen magának egy olyan nőt, aki csak oda jó. Én nem vagyok olyan.
24/N
Ezek szerint te még oda sem vagy jó?
Biztos találsz majd te is valami alkoholistát, aki megtanítja majd hol a helyed. ;)
Gratulálok, idióta. Így kell egy apróság miatt elcseszni egy kapcsolatot. Mindegy, a lány sokkal jobban jár nélküled.
Ha ez a kérdés: csukott szemmel, törött kézzel is jobban főzök mint te vagy akár a barátnőd, csak emellett állásom, önálló keresetem és saját véleményem is van. És egy olyan férfi az életemben, aki nem csak ezzel együtt, hanem épp ezért szeret. Attól, hogy te még csak olyan nőt tudtál magad mellett tartani, aki semmi egyébre nem jó, csak a konyhában tárolni, attól még léteznek értelmes nők. Csak ők nem érik be egy olyannal, mint te.
24/N
Van véleményed csak senkit nem érdekel.
Csak adok egy tanácsot mielőtt koppannál..
Ha lesz pasid vagy van akkor közöld vele, h neked az kapcsolatban belefér, h ott előtte leállsz szemezni másokkal.
Szerintem nem igazán leszel kelendő....
Nem majd ott fogok állni mellette míg ő qurválkodik.
Menjen akkor a fas.zomba ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!