Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hova teszitek a fanszőrzetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hova teszitek a fanszőrzetet?

Figyelt kérdés

Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy hova vágjátok? És hogy onnan hova dobjátok, mivel szeditek össze, stb :D

Hogyan megy ez nálatok?

És még annyi, hogy aki nem nagyon oszt meg ilyet a szüleivel, az hová dobja ki? Merthogy gondolom akkor a kuka kizárva :)

2012. júl. 9. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ember, legyen már kicsit több vér a pucádban! Komolyan nem mered a kukába dobni a szüleid miatt? Mi közük nekik a te fanszőrzetedhez? Ők mondják meg, hogy te levághatod-e?:D Na neeee... Hány éves vagy?

Amúgy tanács: Dobd a WC-be!

2012. júl. 9. 13:51
 12/15 A kérdező kommentje:
13 vagyok. Oks és köszi! :D XD
2012. júl. 9. 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha dzsungelt vágsz le az csak az első alkalom, betekered zsepibe, kidobod, gondolom nem turkál senki a kukában, vagy ha kályha akármi van el is tüzelheted.

Ha meg már sokadjára nyírod akkor simán lemegy a lefolyón zuhany közbe.

2012. júl. 9. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Pöc$ fölött a normál bőrnél szőrnyíró nullás fokozat gereblyézve vágom rövidre, a többi tészen beleértve a $egget is leborotválom fürdés közben. Általában a lefolyóban összegyűlik és összeszedi magát, onnan könnyen kiveheted egyben. Aztán ha a fürdőszobai kukába nem mered akkor csavard wc papírba és úgy dobd ki! A maradék kis szőröket leviszi a víz, de ha sűrűn csinálod és kicsi a szőr akkor ugyanaz mint arcnál. Lemosod és leengeded a lefolyóba.

Szerintem ez kézenfekvő!

28F

2012. júl. 9. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
én elszoktam adni póthajnak
2012. júl. 10. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!