Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha szerelmesek vagytok egy lányba, és 100 százalékosan tud. Játok, hogy ő is belétek, de mégsem léptek semmit, azt mi okból teszitek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 22:35
1/7 anonim válasza:
100%-osan csak akkor lehet tudni ha elmondja neked
2/7 anonim válasza:
true story. hogy miért? mert egy gyökér idióta vagyok, azért...
3/7 A kérdező kommentje:
igen. de még az után se lép semmit, hogy elmondja a lány , hogy mit érez
2012. júl. 8. 22:40
4/7 A kérdező kommentje:
de komolyan érdekel, hogy milyen okai lehetnek:)
2012. júl. 8. 22:43
5/7 anonim válasza:
En azert nem leptem, mert bebeszltem magamnak, hogy tul kicsi az intim meretem es ha osszejonnenk es szexre kerulne a sor, akkor vagy kinevetne, vagy ledobbenne, vagy csalodna es nem tudna mar ferfikent tekinteni ram, vagy meg el is mondana masoknak es akkor rajtam nevetne mindenki.
Egyszoval: peniszmeretpara miatt, ami elvette az onbizalmam.
De amugy sok oka lehet.
6/7 anonim válasza:
az utolsónak mondom, hogy ha a csaj tényleg szeret az ilyen dolgok nem érdeklik, meg amúgy egy csajnak is lehetnek ilyen gondjai a melleinél
7/7 anonim válasza:
Tudod, egy fiú nem attól lesz bátor, hogy állja a pofonokat, kiáll verekedni, beszól a másiknak, vagy tiszteletlen egy felnőttel szemben... és meg kell hagyni, ritka gyáva népség vagyunk, akárki akármit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!