Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van olyan személy az életetekben, aki mondjuk az évek során annyira közel került hozzátok, hogy mondjuk többnek tartjátok egy "sima" legjobb barátnál, viszont nem vagytok szerelmesek belé? Leginkább azonos neműek barátságára lennék kíváncsi.
Neeeem ilyenre gondoltam.:)))
Nincsen semmi testiség, ilyesfajta fizikai kontaktus, mindkettőnknek volt/van ellenkező nemű párja, de ez nem változtatott a kapcsolatunkon és féltékenyek sem voltunk/vagyunk a másik párjára.
Éppen ez az. Hogy barátságnál sokkalta több, viszont szerelemnek meg megint nem az, mert mindenféle szexuális vágytól mentes érzés. Máshogy érezzük magunkat, ha azzal vagyunk akibe szerelmesek vagyunk, járunk , de teljesen más mint amikor mondjuk együtt lógunk. Szóval nem szerelem, viszont nem is barátság.
Nehéz úgy elmondani, hogy ne értsétek félre igazából.
Kedves Kérdező, te vagy az én emberem, ugyanis velem ugyanez történik :) Van egy fiú, akivel majdnem 2 éve vagyunk ilyen viszonyban (én 23 éves vagyok, ő 21). Nálunk is pontosan ez a helyzet, nincs testiség (jó, ölelés van, de az más), viszont imádjuk egymást. Ő az igazi "kisöcsém", mert a vérszerinti öcsémmel nincs túl jó viszonyom.
+ érdekesség: ez a srác mindössze 11 nappal idősebb a vérszerinti öcsémnél, úgyhogy nem korfüggő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!