17éves fiú vagyok és azt akarom megtudni, hogy melyik a legjobb testápoló, sampon. Márka. Én személy szerint a nivea-t használom szinte mindenben. Ez jó? A nivea megbízható, és használ is, egézséges?
Figyelt kérdés
Van egy nem ide illő kérdésem is . Venni akarok törülközőt,de olyat ami minőségi(adidas vagy más) + hogy rajta legyen a monogrammom. Ilyet hol lehet csináltatni?Vagy igy egyben megvenni?2009. jún. 6. 19:16
1/7 anonim válasza:
Igen,a Nivea termékek nagyon jók,használd nyugodtan,jó választás.
Azt nem tudom,hogy monogrammot hol csinálnak,de szerintem hímeztesd rá egy varrónővel, a bolti is ilyen himzett,csak azt gép csinálja. Varrónőt bárhol találsz.
2/7 anonim válasza:
én ráhímzem a neved 5 ezerért, van hímzőcomputerem, boltban betűnként egy ezrest kérnek el, én 5 ért akár 20 karakteres nevet is felhímzek
4/7 anonim válasza:
2. válaszolonak
ö a monogramját akarja felvarattni. az 2 betü általában
szóval akkor az csak 2000 ft lenne
5/7 A kérdező kommentje:
És merre megtalálható ön?Egy K és egy N betű kellene nekem csak .ADIDAS törülközőt veszek és arra kellene a nevem nemtom miért tetszik:)
Köszönöm a kommenteket.
2009. jún. 6. 21:07
6/7 anonim válasza:
itthon dolgozom, e-mailben mindent megbeszélhetünk
gephimzes@index.hu
vagy hívj fel telefonon 205207491
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!