Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik miért teszitek az életvidám csajokat "barát zónába"?
Miért érzem azt,hogy a pasik csak állandóan "barát zónába" raknak?Nem érzem magam se csúnyának,sőt igénytelen sem vagyok.158 cm magas vagyok,és 45 kg.Igaz nem vakolom a képem állandóan.
Jó fej vagyok,és életvidám akivel mindenről el lehet dumálni.Még sincs 1 olyan pasi sem körülöttem,akinek be is jönnék..Már kezdek csüggedni.
Én is életvidám vagyok, nem vakolom magam egyáltalán, csak rám meg tapadnak. Ami elég kellemetlen, mert nekem van barátom.
Szóval ha gondolod összebeszélünk, azt az én udvarlóimat átpasszolom neked. Ok?
Mutass képet! :D
Nem lehet, hogy tartanak tőled, mert kevésnek érzik magukat hozzád? A legtöbb srácnak sok biztatás kell, hogy lépni merjen.
Picike vagy ezért bármennyire is dögösen nézel ki nem tudnék veled járni. Viszont barát barátnőnek imádom az ilyen pici lányokat mer aranyosak és ha olyan jó a barátság lehet őket emelgetni szorongatni dobálni a strandon meg ilyenek :D
De járni nem tudnék velük, hülyén érezném magam hogy megyünk kézenfogva mintha a lányom lenne.
25/F/188 cm
na,egy újabb kertész kisasszony:)
nem gyökerekkel kéne foglalkozni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!