Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most nagyon önző vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nagyon önző vagyok?

Figyelt kérdés
"Jártam" egy fiúval két hónapig (azért kell az idézőjel, mert ötször tudtunk találkozni, mert soha nem ért rá), de kidobtam, mert úgy éreztem, hogy csak szexre kellenék neki. Aztán egy hónap múlva, újra találkoztam vele. Pettingeltünk egyet, de utána meg ő dobott engem. Nagyon rosszul esett. Most felvette msn-re a legjobb barátnőmet. Ez szörnyen bánt. A barátnőm sokkal szebb és nyitottabb nálam, és most ki akar kezdeni vele. Tudja nagyon jól a srác, hogy már akkor a porba döngölt, amikor a petting után kidobott. Ő volt az első barátom. És most meg kikezdene a legjobb barátnőmmel. A barátnőm letiltotta, nem is beszélt vele, de akkor is. Miért kell bántania? Mit tehetnék? Beolvassak neki? Azt szó nélkül eltűrtem, hogy a petting után kidobott, nem sértegettem, mert gyenge voltam, de most már nem bírom. Direkt kicseszik velem. Önző vagyok, ha nem akarom, hogy a barátnőm beszélgessen vele, és később esetleg összejöjjenek? Tudom, hogy az igaz barátság önzetlen, de ez a helyzet szörnyen megalázó számomra.
2009. júl. 10. 23:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igen akkor csak arra kellettél neki ,és bocs de meg is érdemelted ,ha ilyen egyszerűen kapható vagy ilyenre :) És nehogy már azt várd,hogy melletted maradjon amikor ilyen egyszerűen kapott meg. És hát nemtudom hogy önző dolog-e ,de szerintem barát exével sosem kavarunk. Ennyi.
2009. júl. 10. 23:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy hülye voltam, és meg is érdemeltem, de 19 vagyok, és totál kétségbeestem, hogy ennyi idősen még semmit nem éltem meg szex terén, és ő meg annyira manipulatív. Nem kellett volna megtennem, de gyenge voltam ellenállni, egyszerűen ő volt az "erősebb", bennem meg tombolt a vágy. Bánom, de most ő miért bánt? Utána is annyira szemét volt, megmondta, hogy élete legrosszabb pettingje volt, és katasztrofális volt, amit nyújtottam, most meg még ez is. Tudja, hogy mennyire jóban vagyok a barátnőmmel, és ki akar kezdeni vele. Hát én ártottam neki?
2009. júl. 10. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát talán kezdjük azzal, hogy én pl nem tudok úgy nézni egy barátnőm exére, mint pasi.. Másfelől nagyon jól tetted, hogy nem olvastál be neki, és ezek után se tedd szerintem. Szerintem az esik a legrosszabbul az embernek, ha egyszerűen lesz@rod. (elnézést a közhelyes fogalmazásért) Másfelől meg lehet, hogy ez a részéről egy kicsinyes bosszú, még azért mert szakítottál vele. És már bocsánat, de a barátnőd is hülye, ha összejönne egy olyan sráccal aki így bánt veled..
2009. júl. 10. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Először is. Nyelj egyet és lépj tovább. Fogd fel tapasztalatszerzésnek csakegyjárás dolognak, hisz az is volt. Fogd fel úgy, hogy talán ő szórakozott - de neked is szórakozás volt, kielédültél te is dobtad már egyszer, így ez most tulképp fifti fifti. Nyers, de így a legegyszerűbb, ne rágd magad ezer, annyi emberrel megtörténik..

Tényleg nem volt okos dolog a 6. találkozás alkalmával, de most semmit nem érnék el azzal ha összevissza hülyéznélek, nyilván volt oka ennek is, és mostmár amúgyse érdekes.

A barátnőd meg, egy, ha igaz barátod, nem jön össze a pasival és tudja hogy esik neked ez az egész, melléd áll. Kettő, ha van egy csöpp esze, nem jön össze olyan pasival aki a szexre hajt és dob.

Nem vagy önző, ez természetes. De akárhogy szeretnél, ne olvass be senkinek. A barátnőd ugye tudja, hogy érint ez téged? Ne hagyd hogy egy pasi közétek álljon. A barátnőd nem tehet az egészről, őt keresték, nem ő mászott, és nagyon helyesen nem is áll szóba a sráccal.

Tudom hogy miylen helyzet ez, de próbálj ne arra gondolni, hogy mit mondanál a pasinak, mit olvasnál neki be, felejtsd el, ne gondolj rá, foglalkozz hobbikkal, lazulj, ismerkedj. Nem kell feltétlen szarrábuliznod magad, ha nem vagy az a típus, csak szórakozz a barátaiddal, az a lényeg, hogy kösd le magad.

2009. júl. 10. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!