Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Működhet ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy férfit egy koncerten. Rögtön belezúgtam, annyira vicces, kétbalkezes (nem szerencsétlen)és okos. Mellette biztonságban érzem magam. Ami gond, hogy én 16 éves vagyok, ő meg 32..Tudom, rendkívül nagy a korkülönbség, de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Nem azt mondom, hogy olyan túl érett, mert kicsit komolytalan, de mégis más, mint a velem egykorúak. Először csak beszélgettünk, meghívott sörözni, aztán vele töltöttem az egész estét. Sétálgattunk, nevettünk. Annyira különleges volt.Ilyen emberrel még nem találkoztam. Volt már nálam 2-3 évvel idősebb pasim, de velük nem voltam ilyen felszabadult. Még olyan ovis szinten vannak. Viszont ez a pasi..aaa..annyira más. Azóta is találkoztunk, elmentünk egy szórakozóhelyre és táncoltunk és olyan furcsán éreztem magam, mikor hozzámért. Folyton mondja, hogy különleges lány vagyok. Mielőtt azt gondolná mindenki, hogy egy kéjenc, tisztázom, hogy nem az, nem kimondottan a fiatal lányokra bukik. De ha valami is lenne..a szüleim nagyon nem örülnének neki, meg a barátaim is elítélnének. Nagyon gáz ez a helyzet?
2009. júl. 10. 22:44
 1/9 anonim ***** válasza:
16%
kakas
2009. júl. 10. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Az mivel kiskorú vagy a törvény szerint. Ha történne köztetek bármi akkor a pasi börtönbe is kerülhet megrontásért.Nem vicc. Tisztázd vele ezt.
2009. júl. 10. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

22:54-nek igaza van abban, hogy a pasi börtömbe is kerülhet...

nekem is tetszenek nálam jóval idősebb férfiak...sztem csak mások miatt nem szabad feladnod a boldogságodat, mert a te életed...de ha ténylegesen összejössz vele, akkor bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szeret, és nem csak kihasználni akar...

2009. júl. 11. 00:28
 4/9 anonim ***** válasza:
38%

De én ezt nem értem. Ezt magyarázd már el, kérlek. A nálad 2-3 évvel idősebbek olyan ovis szinten vannak. Én is csak 17 éves vagyok, de nekem 20 éves barátom van, és nem azért, mert én csak és kizárólag idősebbet kerestem, nem voltatok még szerelmesek, ez van.

A kérdésedre válaszolva: igen, ez a helyzet nagyon gáz, mert egy 32 éves férfi céljai nagyon messze vannak a te céljaidtól, neki nem elég az, hogy puszika, smaci, ilyesmik. Elég naiv vagy, gondolod, hogy úgy járna veled, mint ahogy mással járnál? FELNŐTT ember, nem azt mondom, hogy egy állat, de felnőtt, abszolút másak az igényei. Azt ne mondd, hogy nagyon tapasztalt vagy az ágyban.

Kicsit bunkón fogalmaztam meg, ne haragudj, de ez nagyon gázos. Semmilyen szempontból nem elfogadott, kétszer annyi idős, mint te...

2009. júl. 11. 07:43
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Hajrá!:-)

Csak a szívedre hallgass!

Egy próbát meg miért ne érne meg?

Ne foglalkozz másokkal,azzal,hogy X,Y mit gondol.Ez a Te életed.Éld úgy,ahogy neked jól esik!Az élet egy nagy tapasztalás...

2009. júl. 11. 10:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen még nem találtam olyat a 16-17 éves korosztályból, akivel tényleg mindenről el tudnék beszélgetni. Persze vannak..de ő már sokkal tapasztaltabb és olyan értelmes.
2009. júl. 11. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Amúgy rosszul tudjátok. Ha a fiatalabb fél 14 felett van, és beleegyezik, akkor az idősebb felet nem büntethetik meg.

[link]

2009. júl. 11. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
én 17 vagyok, a barátom 26 és másfél éve boldogok vagyunk... a szerelem nem korfüggő! aki szerint az, csak féltékeny
2009. júl. 15. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez miért mániátok, hogy akkor biztos féltékeny? Én speciel rohadtul nem vagyok az, én is másfél éve élek boldog párkapcsolatban... Nekem nem kéne nálam kétszer idősebb pasas.
2009. júl. 15. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!