Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ez a kapcsolat?
22:54-nek igaza van abban, hogy a pasi börtömbe is kerülhet...
nekem is tetszenek nálam jóval idősebb férfiak...sztem csak mások miatt nem szabad feladnod a boldogságodat, mert a te életed...de ha ténylegesen összejössz vele, akkor bizonyosodj meg róla, hogy tényleg szeret, és nem csak kihasználni akar...
De én ezt nem értem. Ezt magyarázd már el, kérlek. A nálad 2-3 évvel idősebbek olyan ovis szinten vannak. Én is csak 17 éves vagyok, de nekem 20 éves barátom van, és nem azért, mert én csak és kizárólag idősebbet kerestem, nem voltatok még szerelmesek, ez van.
A kérdésedre válaszolva: igen, ez a helyzet nagyon gáz, mert egy 32 éves férfi céljai nagyon messze vannak a te céljaidtól, neki nem elég az, hogy puszika, smaci, ilyesmik. Elég naiv vagy, gondolod, hogy úgy járna veled, mint ahogy mással járnál? FELNŐTT ember, nem azt mondom, hogy egy állat, de felnőtt, abszolút másak az igényei. Azt ne mondd, hogy nagyon tapasztalt vagy az ágyban.
Kicsit bunkón fogalmaztam meg, ne haragudj, de ez nagyon gázos. Semmilyen szempontból nem elfogadott, kétszer annyi idős, mint te...
Hajrá!:-)
Csak a szívedre hallgass!
Egy próbát meg miért ne érne meg?
Ne foglalkozz másokkal,azzal,hogy X,Y mit gondol.Ez a Te életed.Éld úgy,ahogy neked jól esik!Az élet egy nagy tapasztalás...
Amúgy rosszul tudjátok. Ha a fiatalabb fél 14 felett van, és beleegyezik, akkor az idősebb felet nem büntethetik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!