Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovabb, nelkule hetekig?
tovabbtanulas,....egyetem, tobbszaz km tavolsag:((
Meg mielott leoltanatok, hogy igyis vege lesz, meg, megcsalas stb. nem ettol felek. nem fog megcsalni, fel sem merul bennem. amitol felek, hogy annyira fog hianyzoni, hogy egyszeruen nem fogom birni. ha minden igaz, egymastol tobbszaz km-re leszunk egyetemen, sajnos kivitelezhetetlen ugyanabba a varosba menjunk:( 2 eve vagyunk egyutt, es a szivem meghasad, ha majd ekindul a busz, es en el kell menjek. mar most ha erre gondolok, a szemem megtelik konnyel. szuksegem van ra, es tudom, hogy forditva is igy van. minden nap talalkoztunk eddig, es most nem fog ez menni. annyira felek, mar most hianyzik, s kivagyok ettol az egesztol:(
koszi a biztatast:)
igazabol az lesz fura, hogy eddig minden nap, barmi baj volt, vagy sem, ott volt megolelhettem. MINDEN NAP...es ezek a hetek olyan soknak tunnek:((
talan nem is lenne olyan nehez megszokni, ha azelott csak 2-3 naponta talalkoztunk volna...de igy...
szoval koszi meg egyszer:) a szeretet megvan:) 22:20-jo neked:) ha javul a helyzet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!