Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iszonyú kínosan érzem magam!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszonyú kínosan érzem magam!? Lejebb magyarázat.

Figyelt kérdés
Akkorát égtem a barátom előtt, hogy alig merem leírni. Mondjuk egyébként se egy mintakapcsolat a mienk. Aludtunk mire éreztem, hogy valami van az orromba és hátt... belenyúltam mert viszketett meg minden. De nem lett semmi "olyan" meg ilyesmi. Mire ő odafordult, hogy fújj én meg mit csinálok. Én meg úgy megijedtem, hogy ijedtemben nem is tudtam mit tenni. Tudom nagyon égő még így leírva is. Én is annyira szégyellem magam, hogy szégyenemben azt se tudom mit tegyek. Vele is volt már kínos szitu, de én úgy csináltam mintha nem láttam volna semmit. De hát ugye ő fiú és akkor nem gáz. Annyira zavarban voltam meg sz.arul éreztem magam, hogy egyből reggel 5kor hazarohantam. Ő meg folyamatosan követett mert nem akartam neki semmit mondani. Aztán csúnyán össze is vesztünk, mert nem szállt le rólam. Most megint én vagyok a szemétláda, mert eljöttem tőle, és nem volt kedvem beszélgetni, aztán ideges lettem, hogy nem hagy békén. Annyira gázul érzem magam. Szerintem csak én vagyok ilyen peches, hogy ilyenek történnek velem...
2012. júl. 7. 07:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
én barátnőmbe bele is kenem a fikut :D jókat röhögök, ő kevésbé, de marha vicces olyankor mikor puffog rajta :D:D:D
2012. júl. 7. 10:55
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó: Hát nem tudom, hogy igaz-e amit írsz, de azért megnevettetél! Mostmár talán nem olyan nagyon gáz az egész!!

Utolsó előtti: Tudom, hogy túlreagáltam, de annyira feszült mostanság köztünk a viszony, hogy hirtelenjében nem is tudtam mit tegyek. Egyébként meg pont elözőnap egyeztünk meg a barátommal, ha valakinek vmi baja van akkor inkább menjen el szellőztesse ki a fejét, és utánna nyugodtan megbeszéljük. Én is ezt akartam csak ő nem hagyta. Nem zártam ki a lehetőségét a megbeszélésnek csak úgy gondoltam, hogy nem akkor ott. Meg más az, ha partner valaki, hogy beszéljük meg de vele ez nem igazán volt megvalósítható sajnos. Lehet, hogy viccnek vettem volna én is, mert vele is előfordult és én tök poénra vettem, de ő olyan gúnyos megjegyzéseket tett, hogy egyből kb a föld alá süllyedtem volna. Mert, ha max beszól vmit viccből lehet, hogy én is úgy veszem és egy jót röhögünk, de nem volt ebben partner. Amugy is szarul éreztem magam, nem akartam, hogy tovább cikizzen vele. De írtam ettől eltekintve is feszült köztünk a viszony ezért nem is tudtunk dűlöre jutni. Ő is nagyon féltékeny egyébként amire abszólut nem adok okot, mert nincs is, de lassan levegőt venni nem tudok mellette. Mindig úton útfélen belémköt apróságokkal, amit már nem tudok olyan türelmesen kezelni, tekintettel viselt dolgaira! Egyébként a válaszaid alapján nagyon értelmesnek tűnsz, ha mondhatok ilyet! =)

Mindenkinek köszönöm a válaszát!!

2012. júl. 7. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!