Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyú kínosan érzem magam!? Lejebb magyarázat.
Utolsó: Hát nem tudom, hogy igaz-e amit írsz, de azért megnevettetél! Mostmár talán nem olyan nagyon gáz az egész!!
Utolsó előtti: Tudom, hogy túlreagáltam, de annyira feszült mostanság köztünk a viszony, hogy hirtelenjében nem is tudtam mit tegyek. Egyébként meg pont elözőnap egyeztünk meg a barátommal, ha valakinek vmi baja van akkor inkább menjen el szellőztesse ki a fejét, és utánna nyugodtan megbeszéljük. Én is ezt akartam csak ő nem hagyta. Nem zártam ki a lehetőségét a megbeszélésnek csak úgy gondoltam, hogy nem akkor ott. Meg más az, ha partner valaki, hogy beszéljük meg de vele ez nem igazán volt megvalósítható sajnos. Lehet, hogy viccnek vettem volna én is, mert vele is előfordult és én tök poénra vettem, de ő olyan gúnyos megjegyzéseket tett, hogy egyből kb a föld alá süllyedtem volna. Mert, ha max beszól vmit viccből lehet, hogy én is úgy veszem és egy jót röhögünk, de nem volt ebben partner. Amugy is szarul éreztem magam, nem akartam, hogy tovább cikizzen vele. De írtam ettől eltekintve is feszült köztünk a viszony ezért nem is tudtunk dűlöre jutni. Ő is nagyon féltékeny egyébként amire abszólut nem adok okot, mert nincs is, de lassan levegőt venni nem tudok mellette. Mindig úton útfélen belémköt apróságokkal, amit már nem tudok olyan türelmesen kezelni, tekintettel viselt dolgaira! Egyébként a válaszaid alapján nagyon értelmesnek tűnsz, ha mondhatok ilyet! =)
Mindenkinek köszönöm a válaszát!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!