Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen lány? (magyarázat lent)
Aki nem jár bulizni, de ad a megjelenésére, ápolt, nem túlsúlyos, nőiesen szeret öltözködni (itt nem a miniszoknyára gondolok, hanem arra, hogy egy 80as évekbeli között pulóverbe jár).
Mert én azt tapasztaltam, hogy amelyik lány nem jár bulizni, az nem is ad annyit a megjelenésére.
Ez csak azért merült fel bennem, mert én pont olyan vagyok, mint az elvárásaim csak férfiban. És szeretném valahol megtalálni a páromat.
23/F
Ez megint az a kategória amibe sok lány beleillik.
az ápoltságnak mi számít? hogy rendesen tisztálkodik? vagy hogy oda figyel minden egyes porcikájára?
a "nőiesen szeret öltözködni"-ben is rengeteg kategória van. Valaki kislányosan öltözködik valaki csinosan (és ezekhez nem kell miniszoknya)
és az hogy még nem jár bulizni adhat a megjelenésére
sőt az ilyen lányok nem nyomják tele magukat (általában) parfümmel megy egy kiló smink és barnítóval.
Magyarán a testszagukra és a bőrükre figyelnek oda :D nem takargatják (az arcukat) úgy magukat mint a bulizós csajok.
Nem megsérteni akartalak! De ez nem társkereső. És még amit írsz sokan magukra értelmezhetik mert nem pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!