Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Található ilyen lány még vagy már nincsenek? A magyarázat lentebb található
De vannak, csak nem interneten keresztül ismerkednek!
Három ilyen kapcsolatom volt, de mindegyik férfit élőben ismertem meg.
Az interneten partnert keresők komoly kapcsolatra vágynak, és ha te nem, akkor hazudnod kell nekik, hogy megdöntsd őket, vagy rendelhetsz a netem már k*rvát is, ha olyanra vágysz.
Csak komolyan, elég béna, hogy itt akarnál ismerkedni alkalmi kapcsira. Nekem eszembe sem jutna interneten alkalmi partnert keresni! Ahhoz kell valami, hogy lefeküdjek vele, és senki nem tud olyan fokú csábítást, vagy bármit művelni e-mailen vagy msnen keresztül, amit élőben lehet egy nőnél.
Hogy hol találhatsz? Menj el otthonról. Menj be a munkahelyre, és ismerkedj meg ott egy lánnyal. Menj be a suliba, és ismerkedj meg ott egy lánnyal. Menj el a könyvtárba, menj el Tescóba/Coopba/Mariska Vegyesboltjába és ott ismerj meg valakit. Járj el társasági rendezvényekre.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!