Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyú kínosan érzem magam!? Lejebb magyarázat.
Te vagy peches,ha a barátod ilyenen felhúzza magát akkor abszolút nem is szeret igazán.....
Úristennn
Miért nem mondtad, hogy: "haggyál már, te is szokták néha ilyet csinálni" és ezzel leis lett volna tudva a dolog.
Sajnálom de azért hazamenni mert viszketett az orrod és ösztönösen megtúrtad. És mivel meg is sértődött ezért te vagy a hibás. És ha egy kis orrtúráson így hisztizve elrohantál a barátodtól akkor azt bizonyítja, hogy gyerekes vagy.. ha fingasz vagy bármi az más.. Kérjél tőle bocsánatot
tényleg legyél lazább:) az hogy túrtad az orrod, nem világrengetően gáz :D miért nem mondtad meg neki, hogy belement vmi és viszketett tőle az orrod?
az meg, hogy te is láttad kínos szituban és ő is téged, ilyenek is vannak egy kapcsolatban és kész :)
amúgy meg ha velem történne ilyen, tuti nem vennem magamra mert a barátom már nem 1x és nem is 2x került ciki helyzetbe előttem, de én olyankor csak nevetek egyet és azzal le van tudva :D
Nagyon gyerekes vagy, ha a párom elrohanna előlem, eszembe sem jutna hogy egy ilyen apróság miatt teszi, és nagyon megijednék és tudni szeretném mi a problémája, mert a jó kommunikáció mindennek az alapja. Ha csak úgy magyarázat nélkül elrohanna minimum arra gondolnék hogy több pasija van és nem hagyja nyugodni a lelkiismerete, folyamatosan azon jár az agya de nem tud dönteni és mellettem fekve hirtelen besokallt ezen. Vagy csak én vagyok, de rájött hogy nem szeret és hirtelen egyedül akar lenni a gondolataival hogy eldöntse hova tovább. Az biztos hogy könyörögnék neki mondja el mi a baj mert annyit megérdemlek.
Általában ha ilyesmit olvasok elkezdek tartani tőle hogy ezt velem is megcsinálhatja egy lány akit félreismerek, de jelen helyzetben nem vagyok veszélyeztetve mert az biztos hogy te még tini vagy különben több eszed lenne.
Nekem is feltűnt hogy amit leírtam az alapján féltékenynek tűnök. De egyszerűen nem tudnám értelmezni. Ez nem egy szokványos viselkedés azért. Ennyi erővel elkezdhettél volna üvölteni mintha máglyán égetnének. Normális ember nem tudja hova tenni, csak annyi az egyértelmű hogy valami komoly baj van.
És ebből már könnyű messzemenő következtetéseket levonni.
Ne csodálkozz hogy ha valamit 100szorosan túlreagálsz akkor utána már nehéz megértetni az illetővel hogy csak egy apróság volt.
Komolyan ha közvetlen lenne a viszonyotok könnyű lenne közölni vele hogy ő is szokott ilyet vagy humorosan vagy bárhogyan lekezelni ezt anélkül hogy komolyan vennétek. Persze igazad van hogy ha ő furcsán reagálja le akkor neked már nehéz normálisan lereagálni, de neked is érezned kell hogy ez túlzás volt, ha úgy viselkedsz mint aki komolyan megsértődött attól jogosan ijed meg a párod.
Hogy egyébként milyen a kapcsolatotok és mit akarsz tenni vele azt csak te tudod. Én csak azt mondom hogy ezt a konkrét helyzetet a barátod rontotta el és aztán te fújtad fel elefánt méretűre. HA ki akarsz vele békülni, neked kell elmagyaráznod hogy miért akkora a bolha mint egy elefánt, és csak utána kérheted esetleg számon hogy "minek ide ez a bolha". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!