Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak közötti eltérések (szőrösség, maszkulinitás), a külső- és viselkedésbeli összefüggések érdekelnek. A macsók miért mindig szőrösek, férfiasak és érzéketlenek?
19 Akkor növessz szőrt, én már nem győzködlek! Sokaknak az a problémája, hogy miért nő, kínlódni kell a szőrtelenítéssel.
A nők ízlése meg változó, hát ne olyan nőt keress. Van, aki hiányolja, van, akit taszít. Még az is lehet, hogy nem a "macsóságot" látja benne, itt volt olyan kérdés, amelyre azt írta az egyikük, hogy neki egy nagy, kedves mackót jelent, aki odaadóbb, és jobb hozzábújni. Nem éppen macsóra asszociáltam belőle! :)
Te most beálltál épp azokra, akik hiányolják azt, ami neked nincs.
És annál a kérdésnél én is megkérdeztem pár csajt, nem is keveset, olyat is, akiről nem tudtam, hogy áll ezzel.
Többségük azt mondta: nincs vonzóbb egy sportos (nem testépítő!), feszes, csupasz mellkasnál. :)
18-nál elírtam: következménnyel az okozatot. De ez nem is számít.
A te életed, ha gondolod, kenj egy kis szőrnövesztőt magadra. ;D
Találhatsz még (egyelőre) elég nőt, akinek bejön. Csak aztán (mert tippem szerint nem ez a gondod) nehogy egy másik kérdésben arról panaszkodj majd, miért nem csupasz a mellkasod. :)
nyugodt, megfontolt gyerek vagyok, de nem tesze tosza, csinálom, amit érzek, hogy csinálnom kell. Sokan mondták már rám, hogy határozott, kiegyensúlyozott.
de lehet mikor a macsó haverjaimmal vagyok kisebbségi érzésem van folyton pontosan emiatt, és lehet pont ezért nincs semmi pozitív kisugárzásom.
Az lehet, mert írtad, hogy ha egyedül vagy, megnéznek téged is.
Talán bebeszéltél magadnak valamit ezzel kapcsolatban, és velük együtt nem mersz úgy közeledni?
Most újra nem a macsóságról van szó, de a lányok azt szeretik, ha a másik kezdeményez. Így válogathatnak, és ez kényelmes felállás számukra.
Azt is szeretik, ha van "szövege", humora, és szintén ne keverjük össze azzal, hogy bunkó módon odanyom valami gagyi szöveget, és ettől esik le a lányok bugyija, mert nem így van.
Mifelénk a legnagyobb csajozós például egy kis alacsony (többieknél alacsonyabb), vékonyka vicces gyerek, akinek egyetlen titka, hogy nagyon laza, de irányítónak például abszolút nem irányító, viszont nagyon vicces dolgokat tud mesélni, "oda tudja tenni magát".
Nem kell mindenkinek ilyenné válnia, nem azért írom, de próbálj meg kevésbé feszült lenni a barátaid társaságában is.
Szerintem ezt érezhetik rajtad, hogy hezitálsz önmagaddal, nem vagy biztos magadban, és ebből olyasmi jön le, hogy talán nem is akarsz a lánytól semmit.
Én azt tapasztalom, hogy még a szégyellős fiúknak is lehetnek sikereik, ha összeszedik magukat, és valahogy a lány tudomására hozzák, mit szeretnének.
Az olyanoknak viszont nem, akik még idáig sem jutnak.
Átengeded a "macsóknak" a terepet, szerintem ennyi.
oké köszi mindenkinek a válaszokat :D :D :D
de lányok! azzal kapcsolatban, hogy a szőrösebb maszkulin férfiak érzéketlenebbek, mi a véleményetek? szerintetek ez miért van??? mert ahogy elnézem kell valami összefüggésnek lennie a külső és belső között.
Nincs. Itt áradoztak róluk valamelyik este, hogy kedves nagy mackók, odaadóbbak. Nem tudom, mely tényezők játszanak szerepet ebben. Az is lehet, hogy manapság már nagyon boldog egy szőrös pasi, hogy neki is lehet szép barátnője, és megbecsüli?
Nem tudom.
Akiknek ilyen párjuk van, írt pár nő, hogy számukra éppen azért előnyös, mert úgy tapasztalták: a szőrtelenek beképzeltebbek, kevésbé odaadók, kevésbé "apuka típusok" (ezt nem arra értették, hogy irányítja a nőt, vagy ilyesmi, ellenkezőleg- hogy kényezteti).
Ha belegondolsz (bár ez az én nézőpontom) egy szőrösnek jobban is "kell" kényeztetnie, mint egy vonzó csupasznak, például ahhoz, hogy a nő felizguljon.
Mert egy szép, feszes testre, mellkasra (szőrtelenre) ha ránézek is hm, érzem a bizsergést.
Míg egy szőrös mellkasú, hát nem tudom, egyáltalán tudna-e valamit kezdeni velem.
Ha valaha is rászánnám magam vele (ami kizárt), biztosan órák kellenének hozzá. :)
Egy gyors eszmefuttatás: magasabb a tesztoszteronszintjük, ez valószínűleg tény. És talán ők úgy érték el régen, hogy nekik is jusson nő, hogy a TÖBBI férfival szemben voltak határozottak, érzéketlenek.
Magyarul: lenyomták a többit, így esélyhez jutottak.
De ez nem olyan "érzéketlenséget" jelent szerintem.
Anyum bátyja is szőrös, a többi férfivel ez a típus, de otthon a feleségével a nő szerint ő a legodaadóbb férj. :)
Javaslom még ezt átolvasgatásra, vannak érdekes vélemények. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!