Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak közötti eltérések (szőrösség, maszkulinitás), a külső- és viselkedésbeli összefüggések érdekelnek. A macsók miért mindig szőrösek, férfiasak és érzéketlenek?
Utolsó: veled nagyon szívesen ellevelezgetnék ilyen kísérletekről, nemedtől függetlenül. Engem is érdekel ez a téma.
Nagyon sok a tévhit, sajnos. És néha olyan orbitális baromságokat írnak a nemekről, hogy csak bámulok!
"Kérdező, ezek a tulajdonságok nnicsenek a genetikában benne. Ez mind felvett tulajdonság (akarva vagy akaratlanul)."
OKé, hogyan kell felvenni? Szülőktől másoljuk le? Azt tudom, hogy apám se vmi szőrös.
A generációban történő változásokról... A nők valóban önnállósodtak, de ettől a férfiak kevesebbnek érzik magukat és azért lesznek ilyenek? Nekem nem egy maszkulin idősebb ismerősöm van, és akárhova megyek velük mindig kikezdenek velük a nők. MINDIG. MINDENHOL. Míg engem észre se vesznek.. A lányok többsége szerintem azért választ nyunyót párkapcsolatnak, mert azok empatikusak, megértőek. De egy nyunyóra sose néz fel egy nő úgy, mint egy macsóra... Mert a macsónak kérés nélkül megtesz bármit, még ő örül, hogy megteheti, kapcsolatban pedig könyörög neki. A nők szerintem azért választanak férfiatlan egyedeket mind viselkedésben mind külsőben, mert azokat tudják csak "uralni"... Ott szól minden róluk, körülöttük foroghat a világ... De ha a szexet nézzük, biztos, hogy egy szőrös macsótól jobban elvesztik a fejüket.
Még valami, akit érdekel a pszichológia és beszélgetne velem ezekről a dolgokról, megoszthatnánk egymásnak a nézeteinket, az írjon privátot itt vagy vegyen fel msn-en: nyugimugi@hotmail.com
Mert szívesen találnék már olyan embereket akiket ugyanúgy érdeklik ezek a pszichológiai dolgok!
Minek akarsz szőrös lenni?
Egy férfi legyen szálkás , izmos és legyen ápolt.
Én jobban szeretem a szőrtelen férfiakat.Persze a lába és a keze természetesen legyen szőrös.
Viszont a hónalj szőrzet gusztustalan férfiakon meg nőkön is.Nekem személy szerint a mellkas szőrzet sem tetszik.Egy szálkás , izmos testhez nem illik.
21/L
12: Én undorodom a szőrösektől, kifejezetten taszítanak. Szőrtelen, jólápolt a barátom, vele élvezem a szexet. Irányító típus vagyok, egyre több az ilyen nő, és másképp élvezni sem tudnék.
Amit leírtál, az véleményem szerint éppen fordítva igaz. A férfiak próbálnak kedves, odaadó, túl rendes, alárendelődő lányokat választani, mert azt biztonságosabbnak találják. Ám végül hamar megunják őket, lelépnek tőlük, és elkezdenek valami teljesen önálló, nagyon határozott nő után futkorászni, még akkor is, ha nem tudják irányítani, sőt, a nő irányítja őket.
Én ezt tapasztalom. Biztosan evolúciós okai is lehetnek, régen nem éltek házassághoz hasonló szoros kapcsolatban az emberek, és a férfinek fontos lehetett, hogy a génjei olyan jó génekkel legyenek együtt a következő generációban, amiket egy ilyen nő hordozott. Egy ilyen nő ugyanis megáll a saját lábán, ha egyedül marad is képes felnevelni az utódokat, ellátni őket, mindig tudja, mit kell tenni, sőt, anyatigris módjára védelmezi a gyerekeit.
Ezeket nem negatív értelemben írom, csak hát azt látom, hogy még a macsó férfiak is ilyenekbe zúgnak bele végül.
Nekem nem volt problémám a pasizással, jelenleg egy kedves fiúval élek párkapcsolatban. A macsók sem riasztottak, kihívást jelentettek, mivel nem tudtak irányítani.
Egyáltalán nem értem, miről beszélsz a nőkkel kapcsolatban, és abszolút nem ezt tapasztalom. :) Éppen fordítva: előfordul, hogy a magas társadalmi dominancia miatt olyan párt választ, aki macsónak mondható, szőrös, irányító típus. De állandóak a viták, mert a nők nem szeretik, ha dirigálnak nekik. És általában az a vége, hogy lelépnek, vagy csalják az ilyet valami kis "divatfiúval".
"De egy nyunyóra sose néz fel egy nő úgy, mint egy macsóra"
Ezzel kapcsolatban meg hol élsz te? Mi a barátommal kölcsönösen becsüljük egymást, de én sosem vágytam arra, nem is az a típus vagyok, akire kislány módjára felnézhetek, mint egy apukára. :)
És azt is nagyon furcsálom, hm, hogy azt állítod, a szőrös férfiaknak mindig van partnerük. Nem arról van szó, hogy senkinek sem tetszenének, de mit gondolsz, miért szőrtelenít egyre több fiú?
Te meg visszafelé akarsz haladni? :)
Az én bnőim mesélték, hogy még a hideg is kirázza őket (negatív értelemben) ha véletlenül hozzáér a karjukhoz egy nagyon szőrös "macsó".
Inkább örülj az előnyös adottságaidnak!
Nem értem, az emberek miért akarják elrontani, ami jó? :)
13 Engem érdekel ez a téma, de bevallom, mostanában nem nagyon lesz rá időm. Ezen felül, ahogy látom, teljesen fordítva közelítünk meg mindent. :)
Az én tapasztalataim, meggyőződéseim számomra maximálisan igazoltak, de szívesen ütköztetnék nézőpontokat, vagy csak simán megosztanám őket (amit leírtam erről, csekélység, mélyen gyökerező biológiai alapokra visszavezethető az egész, amelyek lerántják a fátylat az eddig erőltetett, propagandált biológiai-pszichológiai belemagyarázásokról is, melyeknek szinte semmi alapjuk).
De nagyon sok a munkám, és már lefutottam néhány ilyen kört, bár egyikben sem sikerült túl mélyre jutni a témában.
Annyit viszont tanácsolnék neked, hogy ne higgy el mindent, amit a nemekről olvasol, vannak olyan kijelentések, amelyek egész egyszerűen semmivel sem bizonyíthatók. S olyanok is, amikor az okozattal próbálják indokolni a következményt!
(Például régebben a nőnek nem lehettek külsővel kapcsolatos elvárásai, mert örült egy megfelelő férjjelöltnek, nem igazán válogathatott. Ez egy rendszer következménye. A biológusok néha okozatként tüntetik fel).
és rengeteg nőtől hallottam már "a férfi legyen férfi, a férfi legyen szőrös"...
De nem is azzal van a baj... mert mindegy lenne, van- e szőr a mellkasomon, vagy nincs, mert azt én dönteném el!!!! Ha olyan bnőm lenne, aki szereti meghagynám, ha nem, akkor levenném, de egyszerűen rossz érzés számomra, hogy alapból se nő szőr a mellkasomon, és ha így leférfiatlanoz egy nő, akkor valahol jogosnak érzem. Mert tényleg... basszus :-( A volt csajom is úgy kezdte hogy a szőrös férfi mellkast szereti, jó persze elfogadott úgy ahogy vagyok, de nem mindegy, hogy HIÁNYZIK rólad valami alapból, ami férfias alaptulajdonság kéne hogy legyen, vagy saját döntésedből kifolyólag szabadulsz meg tőle.
17: RÉSZBEN igazad van, természetesen, az én barátom is talpraesett, büszke is vagyok rá! Ezért írtam a kölcsönösséget. :) De ő is így szeret engem, sok szende kislány odáig volt érte, mert nagyon helyes, de azok nem érdekelték.
Viszont a tapaztalataid szerintem akkor is szelektívek.
Nekem speciál a szőrös-macsós-nyomulós ismerőseim síránkoznak, hogy a mai lányok a "kis divatb.zikra" hajtanak, akikben semmi "férfiasság" (ezt irigységből mondják általában, mivel ezek a fiúk is talpraesettek, nem kell félteni őket).
Elhiszem, hogy te ezt látod, de nem lehet, hogy más veled a probléma, mondjuk nincs elég önbizalmad? Az mindkét nemnél fontos, és NEM a "macsósággal" egyenlő.
Apropó macsók: olyan is láttam, hogy a lány összejött a "macsóval", de ezzel vigyázni kell, mert annak a lánynak kb. azért volt ez jó, mert egy macsót "ugráltatni" izgalmasabb dolog, mint egy másfajtát.
Ám igazad van, nem hatalmi harc a párkapcsolat, ebben egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!