Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzen a lány?
ma 16:23
Gondolom a hűledezést nekem szántad, EMBER.
Ha figyelmesen olvastál, akkor leírtam, hogy dobjon át valamit a kertbe. Mondjuk egy labdát, frizbit, kismacskát...akármit, ami "véletlenül" áteshetett hozzájuk.
Ezután pedig a lány becsenget, hogy nagy elnézések közepette visszakérje az elvesztett tárgyat.
Látom, bonyolult voltam.
utolsó.. xdd
kismacskát.. ezen behaltam. :"D
át b@szom a kutyát a szomszédhoz, és becsöngetek, hogy: bocsiii, átesett! xd
/on
Szóval. Szerintem is jó ötlet ez a "dobjunk át valamit, aztán add vissza" tipp. Reggelente kimehetsz az udvarra tornázni, vagy mittudomén. Figyeld meg, hogy mikor van otthon, és akkor menj ki az udvarra, pl kirázni a szőnyeget, vagy játszani a "kismacskával"(xdd), barátnőddel sétálni. Ekkor jó hangosan köszönj oda neki. :) Szerintem jó ötlet. :)
Vagy kérj segítséget télen, hogy nem tudod egyedül ellapátolni a havat, vagy befagyott a kapu stb. Biztos szívesen segít. Az a lényeg, hogy mindig mosolyogj rá. :) Remélem tudtam segíteni.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!