Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdeményezzen a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzen a lány?

Figyelt kérdés
csak köszönő viszonyban vagyok egy szomszéd fiúval. hogyan kezdeményezzek?
2012. júl. 6. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:23

Gondolom a hűledezést nekem szántad, EMBER.

Ha figyelmesen olvastál, akkor leírtam, hogy dobjon át valamit a kertbe. Mondjuk egy labdát, frizbit, kismacskát...akármit, ami "véletlenül" áteshetett hozzájuk.

Ezután pedig a lány becsenget, hogy nagy elnézések közepette visszakérje az elvesztett tárgyat.

Látom, bonyolult voltam.

2012. júl. 6. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:

utolsó.. xdd

kismacskát.. ezen behaltam. :"D

át b@szom a kutyát a szomszédhoz, és becsöngetek, hogy: bocsiii, átesett! xd

/on

Szóval. Szerintem is jó ötlet ez a "dobjunk át valamit, aztán add vissza" tipp. Reggelente kimehetsz az udvarra tornázni, vagy mittudomén. Figyeld meg, hogy mikor van otthon, és akkor menj ki az udvarra, pl kirázni a szőnyeget, vagy játszani a "kismacskával"(xdd), barátnőddel sétálni. Ekkor jó hangosan köszönj oda neki. :) Szerintem jó ötlet. :)

Vagy kérj segítséget télen, hogy nem tudod egyedül ellapátolni a havat, vagy befagyott a kapu stb. Biztos szívesen segít. Az a lényeg, hogy mindig mosolyogj rá. :) Remélem tudtam segíteni.

L/15

2013. márc. 29. 20:25
 13/15 A kérdező kommentje:
azóta már járunk:) még karacsonykor jöttünk össze
2013. márc. 30. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Na és hogy csináltad?
2013. márc. 30. 14:16
 15/15 A kérdező kommentje:
utána meg is csalt meg átvert úgyhogy nem volt happy end:)
2015. jan. 21. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!