Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elszúrtam? Szóba fog még állni velem? :S 15/L
15 évesen soha ne legyen nagyobb gondod. előtted az élet. látod, te is még kicsit komolytalan vagy, érned kell, ahhoz meg pláne h le is feküdj valakivel, ez 15 évesen nagyon finoman szólva is komoly lenne. ennyivel én is elkaphatok az utcán egy csajt, aki tetszik, miért ne, ha nektek lehet, akkor nekem is.
sok lány megbánja h korán vesztette el. hidd el, ennek még örülni fogsz h nem történt meg! és a fiú is lehetne komolyabb, mintsem h egy 15 éves lányt döntögessen. kár h a szüleid soha nem beszéltek veled ilyen komolyabb dolgokról.
11. voltam
*ez 15 évesen nagyon finoman szólva is korai lenne
12. hogyne, már 10 évesen is tök normális, hiszen modern világban élünk. hogy aztán házasságra a lányok meg kiégnek és rengeteg házasság válással végződik Magyarországon, az nem érdekes.
egyébként nem "leszóltam", sztem olvasd el még egyszer és a tartalmát figyeld
haverját próbáltam hívni, de azt hiszem külföldön van nyaralni... így nehéz lesz megtudnom hol lakik a (volt?) barátom. őt pedig azóta sem érem el, félek, hogy elveszítettem. :'(
pedig nagyon szeretem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!