Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagálja le így, ha szóba jön az exe?
6 ve vagyok a párommal, előttem volt egy 7 éves kapcsolata, az volt az első szerelme.
Állítólagtervezte vele a házasságot, meg gyerkek stb. Később kalamajkásan, de szakítottak, de még 1 évig találkozgattak. A párom pénzt adott neki stb.
Na most. Azt tudni kell, engem a párom az elején megcsalt. Volt, hogy kibuktam és elmondtam neki, hogy engem nagyon bánt az, hogy hűséges vagyok hozzá, mindent megadok neki, vele élek és csak azt kaptam, hogy megcsalt.
A volt nője meg mellette srácokkal találkozgatott, lezüllött, őt meg el akarta venni, vitte Velencébe. Inkább nem vett az összegyűjtött pénzéből autót, csak hogy őt Velencébe vigye.
Nekem ez nagyon fájó pont mind a mai napig, ha bele gondolok.
Volt, hogy ezt szóvá tettem. A reakció az volt, hogy mivel autóban ültünk, kiugrott a kulcsot bevágta ordítva az erdőbe, hogy neki elege van és elment, ott hagyott. Úgy menem útánna, éjjel alig találtuk meg az autó kulcsát az erdőben. Mondanom sem kell, élmény volt.
Másik eset. Szintén autóban ültünk, amikor szóba jött a nő. Dühében mint az őrült fel-le rángata a kéziféket, meg belerugott az autóba mondván szét-aszom ezt a szart. Megkérdezte, hogy mit csináljon azzal a k-rvával, hogy elhiggyem engem szeret?
Nekem ez egy kicsit túlreagálásnak tünik, amitnem tudok mire vélni. Talán még mindig szereti? Azért ilyen hevsen reagál rá?
De h.ülye pasid van... O.o
Bár az is irritáló lehet, amit te csinálsz, nem tökmindegy mit csinált régen? Ha Velencébe akarsz menni azt mond, ne azt, hogy debezzegazexelígyúgyamúgy és velem miért nem?
Kibírtam, mert szeretem.
Az a baj, hogy ezután a nő után saját beismerése alapján kezdett el minden nőt kihasználni. Azt mondta, minden nőben csak az erőszakosat látta. Ezért kaptam én is amit.. 4 éve arról szólt, hogy agyba főbe hülyítette a nőket.
Aztán jöttem én.
Jó hogy kiakadok. Eleinte sokat emlegette, hogy pl: vem milyen jó, mert kirándulni lehet rendesen, az exe 2 mután nyifigott, hogy mit cipelteti vele a túrázáskor a táskát, meg ő nem megy sehovba stb.
Nekem kicsit sok volt, szóltam is, hogy nem vagyok rá kíváncsi!!!
Nem a Velencei út..... nem értitek??? Az, hogy milyen áldozatot hozott érte, belém meg rúgott egy hatalmasat. :[
Engem nem az érdekel, hogy volt-e előttem párja? Meg hogy hány.
Zavar, ahogy reagál a témára. Vagy pl gyakran cseszeget az apja, olyan fajta ember, aki az élő fába is beleköt. Nagyon ritka, hogy megvéd, ráhagyja. Azt viszont maga mondta el, hogy a szülei nagyon ellenezték azt a nőt, ő meg dühében az apjára borította az asztalt miatta.
És elmondanám, egy csendes, nem agresszív emberről van szó. Érdkes, hogy miket vált ki belőle, engem ez zavar.
Én nem védek senkit,de azért tisztázzunk egy dolgot. A múlt a múlt, a jelen az jelen és a jövő pedig jövő. Általában 10 komoly kapcsiból 8nál felszokott jönni a múlt szóvá de nem azért,hogy érzelmileg is belepiszkáljunk a dologba. Véleményt lehet nyílvánítani természetesen,de se neked se neki semmi közötök egymás múltjához. Az,hogy megcsalás után mégis vele maradtál a Te elhatározott döntésed volt,és nem mellesleg ismerve a múltját jó lenne,ha nem piszkálnád a VOLT bnőjével,hanem inkább örülnél,hogy veled van és próbálj a jövőtökre koncentrálni. Most mindig ilyen dolgokkal akarod piszkálni? Akkor bizony hamar elfogod veszíteni...az ajtócsapkodáson meg ne csodálkozz. Nem csak egy nőnek lehet tele a hócipője,hanem egy pasinak is...vigyázzatok magatokra! :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!