Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi ezt hogy reagálja le?
Figyelt kérdés
Ha olyan egy nő megsimogatja a kezét, vagy csak megérinti? A szituációt beszélgetnek a pasi olyan helyre rakja a kezét pl az asztalra, a nő pedig megérinti. Reakció? Nem feltétlenól reagálnia, de mindenképp pozitívan fogja érteni?2012. jan. 26. 12:44
1/10 anonim válasza:
Én úgy érezném, mintha a nő kezdeményezni szeretne.
2/10 A kérdező kommentje:
és ennek ugye örülnél? vagy tartsa meg a nő a távolságot, és a férfi lépjen?
2012. jan. 26. 12:45
3/10 Nazira válasza:
A nő közeledett de a férfinek kell a tovább mivel ő már belekezdett. A Pasi megfoghatná pl a kezét az már azt jelentené, h minden úgy alakul ahogy kell és lehet a nő kezdeményezi a többit de inkább férfire bíznám.
4/10 anonim válasza:
Én úgy folytatnám a férfi helyében, hogy elkezdenék én is kezdeményezni, többet beszélgetni. És ez számomra pozitív lenne :)
5/10 anonim válasza:
Pl. a másik kezemet rátenném az ő kezére, ami rátett a kezemre, simogatnám az ujjait vagy megfognám a kezét, lassan magamhoz húznám és megcsókolnám a kezét. Aztán lehet őt is. Helyzettől függ. Pl. ha ketten vagyunk akkor merészebb lennék és kezdeményezőbb, ha nagyobb társaság, akkor visszafogottabban reagálnám le. Igazából ez mindenképp pozitív és kezdeményező gesztus, amit nem hagynék ki.
6/10 A kérdező kommentje:
általában társaságban vagyunk, és nem is akarom hogy helyben reagáljon, és én sem akarom elvenni a szerepeét, csak megmutatni hogy ő bármikor közeledhet hozzám :)
2012. jan. 26. 12:53
7/10 anonim válasza:
Lehtet ő ezt nem kezdeményezésnek veszi, hanem baráti gesztusnak vagy véletlennek. Ha nem reagál annak két oka lehet. Nem akar semmit vagy nem veszi a lapot, akkor meg konkrétabbnak kell lenned.
8/10 makikecske válasza:
Én jó alaposan megvizsgálnám a kezemet, mert lehet hogy kibányászott valamit az orrából és azt törölte belém.
9/10 anonim válasza:
Szerintem csak véletlenül érintsd meg...
10/10 anonim válasza:
ha tetszik a lány akkor nyilván örülnék, lépnék. ha nem tetszik akkor nyilván zavarba hozna kicsit. ez egy apró jel ami kezdeményezésre késztetheti a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!