Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek kell egy ilyen mint én?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kell egy ilyen mint én? Senkinek

Figyelt kérdés

A suli is elkönyvelt mindenfélének, hlyeségeket terjesztenek rólam.Pedig semmit nem tudnak ,hogy milyen életem van ,semmit ,és ők a nagy ászok...mi?

Elegem van már...

Van egyfajta stílusom ,ami nem hiszem,hogy kedvező akárkinek is,de ez az egy ami engem nem érdekel, most már,a szemébe mondom,hogy mi van .Elhordom mindennek ,ha kell.

Bennem van a hiba ? Csak kihasználnak ,ennyit érek? És most nem sajnáltatom magam, hanem csak mondom az igazat , semmibe vesznek..és ez bántó .

Itt a nyár,és nekem csak annyi ,hogy reggel beszállok a kocsimba és elhajtok dolgozni(napszám) hazaérek hót fáradtan,majd délután ismét megyek dolgozni ..

ennyi ,ennyiből állok ...

A barátnőm aki most szakított velem ,csak arra volt jó,hogy megdugjam,semmi komolyság sem volt benne.

20 éves vagyok ,és odáig fajult a dolog,hogy már nem is érdekelnek ,komolyan mondom,játszadozni fogok velük és kihasználni ..És majd rájönnek arra,hogy én mit éreztem akkor,mikor mindenki elhagy..

Nem állt mellém egyik se,mikor kellett volna.

Kész röhej..és majd én legyek jó fiú?

Ahogy írtam ezt szöveget,arra jöttem rá ,hogy minek is csodálkozok ,hiszen csak egy örült vagyok..na és?

Kell egy ilyen valakinek?

2012. júl. 5. 22:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ne kötözködj már!
2012. júl. 5. 22:52
 12/20 A kérdező kommentje:
ma 22:50-nek írtam.
2012. júl. 5. 22:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A sorozatgyilkosok is így kezdik, hogy majd én megmutatom mit éreztem!....

Szerintem szánalmas!

Az hogy mit kezdesz az életeddel a te dolgod! Azért mert balfa$z vagy nem mások a hibásak!!! Lehet hogy tévesen ítéltek meg és szemétség volt tőlük a legtöbb bántás,de lehet hogy rászolgáltál mert mondjuk egy tenyérbemászó alak vagy, de lehet hogy olyan vagy mint én. Engem az iskolában a főiskolán és kicsit a munkahelyen is sokan támadtak mert más vagyok mint az átlag! De volt egy fél marék ember, jó emberek akik szerettek és értékeltek! Ők látták a valódi értékes énemet és ezek az emberek később többen lettek! Nekem ők sokat jelentenek és többek között őmiattuk nem érzem azt hogy bármelyik fújolónak is igaza lenne! Nem az számít hogy mit mondanak hanem hogy ki mondja!!!

Aztán megváltoztam. Lazább lettem és lett egy csomó olyan kapcsolatom és élményem amiért sokan epekednek!

De soha egyetlen percig sem gondoltam hogy a nőket ki kéne használni és meg kéne alázni, pedig az általánosban a lányok 90%-a ellenséges és bunkó volt velem.

Visszagondolva akkor én és a későbbi elfogadó osztálytársaim is tettünk pár gonosz dolgot, amit már bánok.

Elég hülye hozzáállásod van! Általában a bántások egy embert alázatossá és elfogadóvá tesznek nem pedig hülyévé!

Amúgy mindenki kell valakinek sajnos!!! Még a legundorítóbb legocsmányabb emberfajzatok is kellenek valakinek!

Ne várj együttérzést ha ilyen ellenszenves és gyűlölködő hozzáállást mutatsz! Inkább keresd meg azokat az embereket akikre számíthatsz és belőlük meríts erőt!

2012. júl. 5. 23:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"csak arra volt jó,hogy megdugjam"

És ezek után csodálkozol hogy megcsalt és lelépett??!!

2012. júl. 5. 23:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Nagyon megbántotta a csaj a lelkivilágod,összetipot,kihasznállt aztán dobott.Nézd sajnos sokunkat nagyon kemény elviselhetetlen élethelyzetekbe hoz a sors,de hidd el vannak még õszinte érzésü és szeretetet viszonozni tudó lányok is.Pl. akik valamilyen szinten már megéltek eggy pár sorscsapást azok tudnak igazán eggy ilyen srácnak.Elvileg nem kellene így bselekedj hogy ugyanezt játszod el a többi bsajjal akik eztán lesznek,mert lehet pont akkor fogol óriásit hibázni.Bár most nagyon kilehetsz ami érthetõ azért gondold meg.
2012. júl. 5. 23:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Bocs a helyesírási hibákért utólagosan!
2012. júl. 5. 23:05
 17/20 anonim válasza:

Egy szánalmas alak vagy, hogyha tönkre akarsz tenni olyanokat akik semmit se ártottak neked. Ez nem is bosszú, mert az az ellen irányul aki megsértett téged, de te kollektíve mindenkivel kiakarsz cseszni csak azért mert néhány emberrel megszívtad. A saját lelkedet nyomorítod ezzel tovább (a többiekén kívül). El kellene kezdened szeretni az utálkozás helyett. Csodálkozol hogy szakított a barátnőd amikor neked csak dugásra kellett?

Jézus erre mondta hogy ha arcul ütnek tartsd oda a másik orcádat is és ne pofozz vissza mert az mindig visszajut hozzád és abból csak verekedés lehet. Ha viszont oda tartod a másik arcodat is lehet hogy jön egy olyan valaki aki nem pofon vág hanem megcsókol.

2012. júl. 5. 23:07
 18/20 A kérdező kommentje:

Sorozatgyilkos ?

Tudod te,hogy miket írsz ?

Én is más vagyok mint az átlag ,mert ez ÉN vagyok.

Ne ítélkezz,hogy b*lf*sz vagyok, az,hogy te megváltoztál az a te dolgod, én nem török meg.Meg itt mér te is elkönyvelsz ,egy r.ohadéknak ...

Pedig nem miattam volt az,hogy megcsalt ezt üzenem annak aki nem értette meg, a másik dolgot se értette meg,mert arról van szó ,hogy a csajnak annyi esze volt mint egy tyúknak ,és csak megdugtam...Érted már?

De tudom ,hogy képes vagyok felállni , mert eddig mindent megoldottam ,de ez már sok ,sok,hogy két nő h*lyét csinált belőlem ,semmibe vettek...

Ennyi volt, én is tudok ilyen lenni ,akiről feltételezni tudom azt ,hogy nem őszinte a mosoly az arcán...

2012. júl. 5. 23:11
 19/20 anonim ***** válasza:

tegnap 23:11

Igen ez is egy sorozatgyilkos mentalitás! Azokon áll bosszút az ő vélt vagy valós sérelmeikért akik konkrétan nem ártottak neki!!!

Ez nem megtörés! Elég sz@r ha így fogod fel!!!

Nem rohdéknak könyvellek el csak tök hülyének, mert ez a gondolkodásmód ellenséges gőgös és szemellenzős!

Egy tyúkeszű csajjal is lehet jó párkapcsolatban élni, és biztos hogy neki is van olyan oldala ami értékes de téged nem érdekelt! Szóval ha csak megdugtad akkor tök érthető hogy nem becsülted eléggé. Bár ha csak egy szexpartnert vesztettél akkor meg miért siratod???

Ennyire önérzetes sértett és korlátolt hozzáállással soha a büdös életbe nem leszel boldog! A hülye felfogásod fogja elmarni a jó lehetőségeidet mert beképzelsz majd dolgokat és felrúgod azt is ami értékes! Ezt kicsiben is megteszed! Ha jön egy jó csaj akkor az apró hülyeségekkel az apró támadásokkal fogod kiidegelni majd lelép és ettől méginkább megbántottnak fogod érezni magad. Magyarul a felfogásod önmagad rossz állapotát gerjesztik!!!

Hiába bántottak meg, ez nem indokolja a rosszindulatot olyanok ellen akiket nem is ismersz!!! Ha ilyen gonosz vagy akkor ne várj megértést!!!

Vagyél magadra egy kis alázatot és hagyd azt a fene nagy önérzetedet, mert az lesz mint az a hétbetűs rábaparti település!

2012. júl. 6. 10:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Változtass a felfogásodon, olvasd vissza ezt a kérdést. Egy csődtömeg vagy jelenleg, itt nyavajogsz egy anonim oldalon...
2012. júl. 6. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!