Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek melyik cici kellene?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik cici kellene? őszintén, kort is írjatok

Figyelt kérdés

a közeljövőben szeretném megnagyobbítatni

ettől kicsit nagyobb és nem ilyen csúnya(de nem találtam pont akkorát)

[link]

és ilyen méretűt szeretnék:

[link]

2012. júl. 5. 22:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
szép a második de az első jobb, ha picit nagyobb :) bár olyan mindegy, nem csak a cicid számít! De én mondjuk a kicsiket szeretem, a természeteset jobban :) 23F
2012. júl. 5. 22:35
 22/24 anonim ***** válasza:

Hány éves is vagy? Honnét írsz?

Említetted a saját képet. Szerintem is saját kép kéne! Mondjuk fej nélkül egy meztelen amin jól látszik az alakod is! Mert pl egy Gaál Noémi féle amorf testre két olyan hatalmas mellet tenni bűn!

Amúgy a képen amit linkeltél, szerintem nem lehet egyből olyan kicsi mellből olyan hatalmasat operálni!

Amúgy a 2. kép mellmérete nem rossz de a formája eléggé átlagos és nem a legjobb! Inkább egy szép formás kicsi mint egy formátlan nagy!!!!

Ha akarsz írhatsz privit is!

28F

2012. júl. 5. 23:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Jól mondják.
2012. júl. 6. 01:32
 24/24 anonim ***** válasza:
2. Egyértelműen szebb!!
2012. júl. 10. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!