Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek melyik cici kellene?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik cici kellene? őszintén, kort is írjatok

Figyelt kérdés

a közeljövőben szeretném megnagyobbítatni

ettől kicsit nagyobb és nem ilyen csúnya(de nem találtam pont akkorát)

[link]

és ilyen méretűt szeretnék:

[link]

2012. júl. 5. 22:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kislány, ott van oda írtam, hogy egyes nézd csak meg!
2012. júl. 5. 22:18
 12/24 A kérdező kommentje:
egyszerűbb let volna az enyémről fltenni képet na mindeggy...
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja, én a kettes vagyok nem az egyes :-)
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem is akkora mint az első képen kbre és én sem szeretem de ezt adta nekem a természet meg kell vele elégedni:) Aki meg szeret az elfogad úgy ahogy vagy;)
2012. júl. 5. 22:20
 15/24 A kérdező kommentje:
nekem nem azzal van bajom hogy nem tudok pasizni most is van meg elég sokan utánnam fordulnak nem csak a nyomi pasik de engem zavar és ezen nem tudok változtatni csak ha nagyobb lenne
2012. júl. 5. 22:22
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is ilyet szeretnék, 30/f
2012. júl. 5. 22:23
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem már most nagyobb, és 16 évesen már lóg... Úgyhogy ne sírjon a szád, hogy lapos vagy, mert az sokkal gázabb, hogy nekem (és sokmindenkinek, akinek nagyobb) már ilyen...
2012. júl. 5. 22:24
 18/24 anonim válasza:

És ha megműtteted magad és azt mondja valaki,hogy szép vagy,akkor azt lelki ismeret furdalás és rossz érzés nélkül el tudod fogadni? Már csak azért,mert ha doppingtól,vagy koksztól lennék izmos,akkor én nem tudnám 100%-ban magamra venni ha azt mondják jól nézel ki.

(kvára nem vagyok izmos,meg szép s,de tegyük fel)

2012. júl. 5. 22:26
 19/24 A kérdező kommentje:
hát nem tehén tőgyeket szeretnék max 80/b-t nem állna jól a vékony testemhez 2 görögdinnye nagyságú ....
2012. júl. 5. 22:26
 20/24 anonim ***** válasza:

Az első képen lévő tökéletesen megfelelne egy nőn.

27 F

2012. júl. 5. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!