Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, fogok találni valaha ilyen férfit? Létezik még ilyen egyáltalán?

Figyelt kérdés

Létezik még olyan férfi, aki komoly, bizalommal és szeretettel teli kapcsolatra vágyik? Aki tisztel és becsül, nem beszéli ki a hátam mögött, hogy miket csinál velem? Akit nem sodort magával ez a tömeghajhász, erkölcstelen világ?

Aki ha megszeret valakit, azt igazán megszereti? Csak a szerelme létezik számára, mint NŐ?

Képes kimutatni az érzéseit, mély érzésű és korrekt?

Aki ha kapcsolatban van, ha úgy érzi, megtalálta az igazit, köszöni szépen, nem kíváncsi a "legdögösebb, legszexisebb amerikai sztárok" fényképeire? Aki mellett nem hever a sárga földön a megalázott önbecsülésem, mert ő "vakságot nem fogadott"?

Létezik még olyan férfi a világon, aki azt az elvet képviseli, hogy "számomra csak a párom létezik, mint nő, és nem vagyok kíváncsi mások testére"?

2012. júl. 5. 21:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Én ilyen vagyok teljesen, és -a te szavaiddal élve- utálom ezt a tömeghajhász, erkölcstelen világot.
2012. júl. 6. 12:02
 32/34 A kérdező kommentje:
Utolsó! 20 éves vagyok...jó tudni, hogy valaki megért. :)
2012. júl. 6. 15:46
 33/34 anonim ***** válasza:
1 év van köztünk, a Te javadra:9
2012. júl. 6. 16:23
 34/34 anonim ***** válasza:

tegnap 15:46

Akkor nézd meg a józsibarát új műsorát! Majka beszél benne arról hogy akinek nem tetszik meg egy jó nő az hazudik! De élj csak a rózsaszín kis álomvilágodban egyedül! Ugyanis bárkit megpróbálsz majd oda berángatni az tönkre fogja vágni az egészet mivel az élet az igaz és nem az idillikus utópiák és tündérmesék!

2012. júl. 7. 05:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!