Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek, fogok találni valaha ilyen férfit? Létezik még ilyen egyáltalán?

Figyelt kérdés

Létezik még olyan férfi, aki komoly, bizalommal és szeretettel teli kapcsolatra vágyik? Aki tisztel és becsül, nem beszéli ki a hátam mögött, hogy miket csinál velem? Akit nem sodort magával ez a tömeghajhász, erkölcstelen világ?

Aki ha megszeret valakit, azt igazán megszereti? Csak a szerelme létezik számára, mint NŐ?

Képes kimutatni az érzéseit, mély érzésű és korrekt?

Aki ha kapcsolatban van, ha úgy érzi, megtalálta az igazit, köszöni szépen, nem kíváncsi a "legdögösebb, legszexisebb amerikai sztárok" fényképeire? Aki mellett nem hever a sárga földön a megalázott önbecsülésem, mert ő "vakságot nem fogadott"?

Létezik még olyan férfi a világon, aki azt az elvet képviseli, hogy "számomra csak a párom létezik, mint nő, és nem vagyok kíváncsi mások testére"?

2012. júl. 5. 21:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
nehogy megtiltsd már hogy nem nézhet meg senkit csak téged...amit szabad a szemnek, azt a kéznek nem... ennyire egyszerű. ne legyél hiú mert ez szinte csak birtokolnivágyás, vagyis nekem ez jön le.
2012. júl. 5. 21:24
 12/34 anonim ***** válasza:

Figyelj.

Ameddig szerelmes beléd (max 5 év) addig biztos nem néz más nőre. (ritkán lesz az ember szerelmes).

Ugye 5 év mulva legkésöbb kb, elhal ez a hormon, és jön a szeretet. Azt ne várd el, hogy egy képet, vagy egy nőt nem néz meg az utcán.

Ilyen pasi nincs. És ne is keress, mert hiába írják itt hogy "ilyen vagyok..." ha 4 napig magára hagyod (elkell menned valahova), megcsalni nem fog, de nőt megnézni, főleg ha alul van öltözve, megfog.

Szép álomvilágban élni, de jobb nem bemesélni ezt magunknak, hiszen csak magunkat fogjuk ezzel tönkretenni.

2012. júl. 5. 21:26
 13/34 anonim ***** válasza:
Létezik, csak nehéz rátalálni. Egyébként szerintem ha tényleg megszeret egy férni egy nőt, és nem csak dugni szeret vele meg jól elvannak, akkor tényleg nem érdekli más nő. Megnézni más nők fényképét az szerintem nem gáz. Az azért ne legyen már probléma. :) Persze ha úgy csinálja, hogy előtted dicsérgeti a képen szereplő hölgyet, hogy milyen jó stb az elhiszem hogy rosszul esik.
2012. júl. 5. 21:27
 14/34 anonim ***** válasza:
Ha szép vagy,ápolt,kedves, és érdeklődő iránta,szerintem veled fog foglalkozni..de azt ne várd tőle,hogy ha elsétál előtte egy formás,feszes,szép fiatal lány,oda ne pillanatson.
2012. júl. 5. 21:28
 15/34 A kérdező kommentje:
Hmm, érdekes, "ilyen pasi nincs". Akkor azt is mondhatnánk, hogy olyan csaj nincs, aki nem kíváncsi a kigyúrt, izmos idomokra, meg a sármos mosolyra, ha van párja. Egyből megcáfolom, ismerve magamat. Betölti a lelkemet, szívemet az érzés, hogy tartozok valakivel, és innentől kezdve kihalt belőlem az érdeklődés az ilyen dolgok iránt.
2012. júl. 5. 21:29
 16/34 A kérdező kommentje:

De nekem ez rettentően fáj...csalódottnak, megalázottnak érzem magamat tőle. Én figyelmen kívül tudom hagyni a kigyúrt pasikat? Meg a "George Clooney-kat"?

Árulásnak érzem, és nagyon-nagyon fáj.

2012. júl. 5. 21:31
 17/34 anonim ***** válasza:
itt vagyokk.. 20F
2012. júl. 5. 21:32
 18/34 anonim ***** válasza:
kérdező szerintem az a baj, hogy egyszerűen nem bízol a másikban, vagy esetleg önértékelési problémáid vannak. mindennemű kötekedés nélkül mondom. ha tudod h mennyit érsz te a saját szemedben, és mennyit érsz a párod szemében, tudod, hogy szeretitek egymást (kölcsönösen), akkor nem szabadna zavarjon, hogy néha-néha odapillant másra. én srác vagyok, de nem kérném azt, a barátnőmtől, hogy vakuljon meg a kedvemért.
2012. júl. 5. 21:34
 19/34 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Sose vetemednék arra, hogy félrelépjek, vagy akár agyilag lefeküdjek más nővel. De ha elmegy elöttem egy szép csaj, tuti megnézem, és nicns olyan férfi, pont azért mert férfi, hogy ne nézné meg.

Ha ez számodra árulás és megalázás, akkor picit vegyél le az igényeidből, és szerezz több önbizalmat.

Mert itt vagy önbizalmi bajaid vannak, vagy rengeteg romantikus filmet nézel.

A romantikus filmek elrontják a realitásérzékedet, semmi nem igaz abból, ami abban benne van, vagyis csak részben. Ez most hasonlításképpen, amit mutatnak ma, az mind csak színjáték. Úgyanugy mint a sertésinfulenza járvány. Arra is mondták hogy oltasd be magad, közben semmi járvány nem volt, de aki beoltatta magát, az ölte az immunrendszerét.

Tudom furcsa hasonlat, de ma a filmek/videók, reklámok, mind olyan dolgok, amik az emberek agyát akarják tönkretenni. Egyre jobban önzőek az emberek. És ez csak romlani fog.

2012. júl. 5. 21:35
 20/34 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem veszem kötekedésnek, amit írtál. Mindenki olyan könnyen veszi ezt a dolgot, és így áll hozzá, mint te...Mit tegyek? Engem napról napra mérgez ez a dolog. Dühös vagyok és csalódott, költői amit írok, de egyszerűen sajog a lelkem. Nem tudom megemészteni ezt a dolgot. Fogalmam sincs hogy hogy tegyem ezt rendbe a lelkemben...El sem tudom mondani hogy mennyire fájdalmas ez az érzés.

2012. júl. 5. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!