Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak is ugyanúgy fáj ha megcsalják, mint a nőknek?
És a férfiak megbocsájtják?
Mivel imádom a feleségem, megbocsátanám neki, ha csak egyszeri alkalomról lenne szó. Ha szeretője lenne mellettem, nem hiszem, hogy tudnék bízni benne később, így akkor nem menne a megbocsátás.
egy, a szó valódi értelmében érzéketlen férfinak nem fáj nagyon, de egy érzéketlen nőnek sem. vannak emberek, nők és férfiak egyaránt, akik számára nem nagy dolog a megcsalás
másoknak meg nagyon. és köztük is uolyan arányban vannak férfiak és nők. nem az ember nemétől függ a dolog, hanem a személyiségétől. a párom (férfi) pl azt mondta, h gondolkodás nélkül szakítana, ha megcsalnám, mert nem tudná feldolgozni. tudom, h nem üres fenyegetőzés, komolyan gondolja. ebből a szempontból mi hasonló érzelmi beállítottságúak vagyunk, mert én sem tudnám túltenni magam rajta és valószínűleg részemről is szakítás lenne a vége, ha ő félrelépne. ezért nem is akadtam fenn a kijelentésen. szerintem fair enough...
Persze, nekünk, férfiaknak ugyanúgy fáj, csak hát a férfinél ez általában kevésbé látványos, kevésbé mutatják ki az érzelmeiket. (nem csak ebben, páromat évekig zavarta, hogy amíg ő a karácsonyi ajándékoknak ugrálva örül, én meg max elmosolyodom - pedig ugyanúgy örülök)
Egyébként meg életemben voltam már a "megcsaló" is, meg a "megcsalt" is, és egyik sem jelentett szakítást, szerintem ez önmagában nem válóok se pro, se kontra.
Nem érdekelne, hogy néz ki a fickó. Csak a félrelépés oka érdekelne, és hogy hányszor történt meg.
A következő amin elgondolkodnék, hogy mit csináltam rosszul, hogy megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!