Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes a csaj. Lelépjek vagy ne? Segítsek neki? Mit csináljak?
Nem vagyunk szerelmesek. Egy suliba jártunk és néha beszélgettünk szóval csak annyira ismerjük egymást. Egy buliban lefeküdtünk és úgy néz ki hogy terhes lett. A szüleink nem tudják de az apja saját kezűleg fog kiherélni ha megtudja és még talán anyám is segíteni fog neki. Nekem nem fekszik a gyereknevelés és semmi ami gyerekkel kapcsolatos. Nem akarom hogyha felnő azt gondolja, hogy mekkora f@szfej faterja van mert otthagyta mert én tudom, hogy milyen apa nélkül vagy szar apával felnőni. Nyáron akartam elköltözni (szüleimmel élek) gondoltam arra hogy lelépek és nem jövök vissza de az mégsem lenne jó ötlet. Azt mondta, hogy biztos hogy megtartja. Fizetek ha muszáj de nekem akkor sem kell gyerek, először fel kellene nőni mert túl gyerekes és éretlen vagyok. Az anyjának hamarosan elmondja mert úgy érzi, hogy ő megértené (az ő anyja is fiatalon szült) de én említeni se merem, csak a tesómnak mondtam el. Most mit csináljak?
Most ne szóljatok be, tudom hogy elkúrtuk.
21/L
22/F
hagyd ott a csajt a francba!
megérdemli a kis buta liba, ha annyi esze volt, hogy összekúrjon egy ekkora suttyó paraszttal, mint te vagy
Szerintem is beszeld ra arra, hogy vetesse el! S lehet ,hogy a lanynak kell ezzel a gondolattal egyutt elnie, de konyorgom, a gyerek jobban megszivja ezt a szituaciot! Ha ket ember huly volt ne egy harmadik szemelyre csattanjon az ostor!!!!
Az anyanak es az apanak kell ezt eldontenie, mi a legjobb ebben a helyzetben!! S tudom paraszt vagyok, de ha van olyan hulye a lany, hogy megtartsa akkor sz@rjal ra! Csinaltass egy apasagit, s ha az eredmenyben te vagy a befuto akkor fizess de azert ne legyen lelekiismeretfurdalasod,hogy mi lesz a gyerekkel!! Te f@sz voltal de mar nem tudsz ezen valtoztatni. De konyorgom legalabb ird le, hogy megszakitssal vedeketetek s igy csuszott be..
Nem tudom mit izéltek itt azon, hogy "nem egyedül kellene döntenie".
Nem tudom feltűnt-e, hogy a nő hordja ki a gyereket és ő szüli meg. Tök mindegy, ti mit gondoltok erről, a törvény szerint az apa beleegyezése NEM kell egy abortuszhoz, és az apa kérésére nem lehet egy nőt a műtőbe tuszkolni.
Ezen azelőtt kellene gondolkodni, mielőtt a gumi nélküli farkatokat mártogatjátok vkibe.
Nyilván a lány sem túl eszes, ha védekezés nélkül összefeküdt vkivel. De ő úgy vállalja a következményeit a dolognak, hogy felneveli a kis baklövését. Nem kell leírni, lehet, hogy teljesen jó anya lesz belőle.
És nem lesz minden apa nélkül felnőtt gyerek lelki sérült...
Annyit tudsz tenni, hogy ha nem akarod vele nevelni, akkor szülés után kérsz egy apasági vizsgálatot, ha a tiéd, akkor pedig fizeted szépen a kiszabott tartásdíjat.
Máskor meg legyen annyi eszed, hogy kotont húzol.
Nem sajnáltam a lányt.
Csak tudomásul kell venni még szex előtt, hogy a gyerek sorsáról a NŐ dönt. Nem azért, mert így igazságos, lehet ezen vitatkozni, de a törvény szerint így van és kész.
Tehát tök mindegy, hogy ti ezt szemétségnek gondoljátok vagy nem, ez van, ezt kell szeretni.
Ergo nem ártana szex előtt gondolni arra, hogy ha esetleg felcsinálod a leánykát, akkor bizony előállhat ez a nagyszerű helyzet. Hogy te hiába nem akarsz apa lenni, az ő döntése, te meg kussolhatsz.
Ezért kellene annyi ésszel rendelkezni, hogy az ember kotont húz.
A lánynak nyilván nem akkora probléma a dolog, hiszen bevállalja a gyereket.
Látom nem fogtad fel, amit írtam.
Nyilván nem arra értettem, hogy neki semmi gondja nem lesz a gyerekneveléssel.
Hanem arra, hogy ha már nem megy abortuszra, hanem elvállalja a gyereket, akkor alapból azért ment bele a védekezés nélküli szexbe, mert tudja vállalni a következményeit.
Összejött a gyerek, megtartja és kész.
Jelen esetben a pasinak nagyobb szívás, hiszen ő az, aki egyáltalán nem akart kölyköt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!