Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi írjak neki? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú csak látásból ismerem soha nem beszéltem még vele szeretnék ráírni facebookon csak nem tudom hogy mit írjak neki vagy egyáltalán ráírjak-e 15/l2012. júl. 4. 16:02
2/5 A kérdező kommentje:
köszi de valami téma is kéne amiről hosszabban lehet beszélgetni :)
2012. júl. 4. 16:07
4/5 csöpszli válasza:
hát én a mizut abszolút nem támogatom, legalábbis engem személyszerint a falra küld..:)
csak lazán, pl ,hogy 'szia, még nem beszéltünk,de gondoltam rádírok.. zavarlak?:)' a téma meg majd jön, pl kérdezd meg hogy telik a szünet, vagy, valami.. legyél találékony ;)
5/5 anonim válasza:
Egy szó: Kívánlak
Erre mindenki visszaír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!