Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy várjam meg míg ő keres!? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik pár napja sétáltam vele és azóta kb 2-szer beszéltünk facebookon!Nem tudom hogy írjak neki én vagy várjam meg míg ő keres!
Ha nem fog akkor gondolom nem is tetszem neki :/
2012. jún. 28. 19:30
1/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írhatsz neki. Ha nem ír vissza, akkor lehet hogy nem jössz be neki, de lehet kicsit félénk és az, hogy ráírsz bátorságot ad majd neki ahhoz hogy Ő is írjon később.
2/9 A kérdező kommentje:
Igazából mikor utoljára beszéltünk úgy váltunk el hogy mondtam neki hogy írjon ha szeretne beszélni ..... de azóta semmi :/
2012. jún. 28. 19:46
3/9 anonim válasza:
amikor 2× beszéltetek facebookon ki kereste a másikat?
ha mind a kétszer Ő téged akkor,szerintem nyugodtan írhatsz neki.Ha mindkétszer te kerested őt,akkor most várd meg míg ő ír neked:)
Ha viszont 1-1 akkor passz:P
4/9 A kérdező kommentje:
Először ő másodjára én :)
Ezért nem tudom én sem. Nem akarom hogy azt higgye hogy nagyon nyomulok! Főleg ha nem is tetszem neki
2012. jún. 28. 19:50
5/9 anonim válasza:
Hmm. lehet mégis megkérni várni míg Ő ír újra(:
6/9 A kérdező kommentje:
Az lehet :) :/ Köszi a válaszokat
2012. jún. 28. 20:00
8/9 anonim válasza:
xd ugyanígy voltam egy sráccal..lehet pont azzal amelyikkel te is :@
várj hátha keres, ha nem sz*rd le!!
9/9 A kérdező kommentje:
Hát már majdnem eltelt 1 hét és nem keresett! Néha találkozunk az utcán akkor köszön és ennyi
2012. júl. 5. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!