Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek egy férfiba mi kell?
legyen pénze ez fontos nekem és a farka is bocsi de ez van
19L
Kommunikatív, humoros, okos, nyitott és nyílt, érdeklődő, domináns, igényes. Kinézetre pedig nálam minimum 10 centivel magasabb, kis pocakkal, széles vállal. 40 fölött legyen mindenképp, legyen gyereke és imádjon engem.
Oké, tudom, majdnem lehetetlen küldetés, de ha mégis lenne itt ilyen kvalitásokkal rendelkező férfi, akkor várom a privijét! :-))))
Az első válaszoló egy önbizalomhiányos kisfiú, aki ráadásul kocka, és az összes tapasztalatát a gyakorikérdésekről szedi...
Tehát, hogy mi a legfontosabb egy férfiban? Mindenkinek más... közhely, de így igaz.
Viszont, ha a saját véleményem érdekel, akkor a srác legyen céltudatos (tehát ne egyik napról a másikra éljen), legyen határozott, érdeklődő, humoros, intelligens (itt nem lexikoni tudásra gondolok, hanem inkább IQ-ra), legyen saját véleménye, tisztelje a nőket és legyen szenvedélyes.
Ezeken kívül még nagyon sok mindent fel tudnék még sorolni, de nem érdemes, mert olyan férfit is nehezen találni, aki rendelkezik a fentebb leírt tulajdonságokkal.
A tökéletest lehetetlen megfogalmazni, de azt tudhatjuk, hogy milyen NE legyen a férfi:
modortalan, bunkó, agresszív, igénytelen, buta, férfiatlan, motiválatlan, lusta, érzéketlen, stílustalan, primitív, piperkőc, szájhős, unalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!