Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek egy férfiba mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek egy férfiba mi kell?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy írjátok le a jellemzőket hogy nektek milyen lenne az álom férfi. Kort is ha lehet.

2012. júl. 4. 15:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

legyen pénze ez fontos nekem és a farka is bocsi de ez van

19L

2012. júl. 4. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Aranyos, kedves, megértő, intelligens, figyeljen oda rám és ami a legfontosabb: nagyon nagyon szeressen engem! :)
2012. júl. 4. 15:34
 3/11 anonim ***** válasza:
jah és 19 lány
2012. júl. 4. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Kommunikatív, humoros, okos, nyitott és nyílt, érdeklődő, domináns, igényes. Kinézetre pedig nálam minimum 10 centivel magasabb, kis pocakkal, széles vállal. 40 fölött legyen mindenképp, legyen gyereke és imádjon engem.

Oké, tudom, majdnem lehetetlen küldetés, de ha mégis lenne itt ilyen kvalitásokkal rendelkező férfi, akkor várom a privijét! :-))))

2012. júl. 4. 15:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló egy önbizalomhiányos kisfiú, aki ráadásul kocka, és az összes tapasztalatát a gyakorikérdésekről szedi...

Tehát, hogy mi a legfontosabb egy férfiban? Mindenkinek más... közhely, de így igaz.

Viszont, ha a saját véleményem érdekel, akkor a srác legyen céltudatos (tehát ne egyik napról a másikra éljen), legyen határozott, érdeklődő, humoros, intelligens (itt nem lexikoni tudásra gondolok, hanem inkább IQ-ra), legyen saját véleménye, tisztelje a nőket és legyen szenvedélyes.

Ezeken kívül még nagyon sok mindent fel tudnék még sorolni, de nem érdemes, mert olyan férfit is nehezen találni, aki rendelkezik a fentebb leírt tulajdonságokkal.

2012. júl. 4. 15:49
 6/11 anonim ***** válasza:

legyen nagy a farka :P :))

22L

2012. júl. 4. 15:56
 7/11 anonim ***** válasza:

A tökéletest lehetetlen megfogalmazni, de azt tudhatjuk, hogy milyen NE legyen a férfi:

modortalan, bunkó, agresszív, igénytelen, buta, férfiatlan, motiválatlan, lusta, érzéketlen, stílustalan, primitív, piperkőc, szájhős, unalmas...

2012. júl. 4. 16:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Kösziii:))
2012. júl. 4. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Jó humorú, figyelmes, életvidám, szeresse a izgalmas, kalandos programokat, meg tudjon nevettetni, rendszerető legyen (legalább annyira hogy ne nekem kelljen utána pakolni folyton), hasonló legyen az értékrendünk
2012. júl. 4. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom ez a válasz kicsit összetett... mert persze lehet mondani hogy legyen nagy farka... de ez nem midnen. a szerelem nem ebből az egy tényezőből áll... Nekem az ideál az,hogy legyen értelmes semmi képp se ostaba, ne dohányozzon\ne legyen tetkoja\piercingje...STB. Legyen idősebb nálam egy-két esetleg három évvel. Magamért szeressen. Ne féljen megmutatni, hogy tud gyengéd is lenni de egyben tud rosszfiúsan is viselkedni. Ne tartson "ketrecben". Haggyon élni ne legyen a szeretete folytogató. Ne legyen erőszakos. Legyen türelmes, és kitartó (ez az én esetemben kötelező) Tudjon bunkó is lenni és néha legyen is az de legyen igazságos is védjen meg áljon ki mellettem még ha hülyeséget mondok is. És ami a legfontosabb: Tudjon megbocsájtani. És ha most azt hiszitek ilyen fiút nem fogok találni, hát, tévedtek mert találtam már egyet <3 :)
2012. júl. 5. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!