Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lányok, miért is nem tudtatok sosem viszont szeretni engem? Miért nincs egy lány sem, aki belém tudna szeretni úgy, ahogy én belé?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 03:03
1/10 anonim válasza:
te biztos nagyon fáradt lehetsz:((((((((((((
3/10 anonim válasza:
ertelem felso foka.. amugy hany eves vagy es milyen koru lanyokat keresel? ebben leget pl problem
4/10 anonim válasza:
Hogy mennyi ember kapott ma napszúrást...
5/10 intrepid válasza:
Lehet, hogy olyan szekér után futsz, ami nem vesz fel. Magasra rakod a lécet.
7/10 anonim válasza:
Szeresd, de ne mutasd ki, amíg nem kapsz visszajelzést. A kiskutyaugrálás csak idegesítő.
8/10 anonim válasza:
Én imádlak cukorborsó Mari Néni a szomszédbó (()).
9/10 anonim válasza:
mert a dolgok nem így működnek. amúgy is baromság beleszeretni mindenkibe aki szépen néz rád
10/10 anonim válasza:
Nemlehet hogy rossz lányba szeretsz mindig belé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!