Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha lány létemre szinte csak fiú barátaim vannak?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de sokkal jobban érzem magam fiús baráti körökben, mint a lányoknál. Barátnőm szinte nincs is, max 1-2 ismerős. Rengeteg fiú barátom van, mindig velük lógok, persze nem ebből a "partyarcos" körből. Hozzátenném, hogy egyáltalán nem vagyok fiúsan viselkedő, illetve öltözködő lány. Egyszerűen nem bírom elviselni a lányokat, állandóan pletykálnak, kibeszélik a másikat, kétszínűek. Valamint sok lány eléggé féltékeny rám, mert bírnak a fiúk. Van még valaki hasonló helyzetben? Egyébként 18 éves vagyok.
" Ők nem olyanok... persze kapok sok pozitív visszajelzést,"
Nem érzed az ellentmondást? Aki veled lóg, akármi miatt, és kukija van, annak hidd el, hogy bejönnél. Nagyon csúnyákkal még akkor se lógunk, ha hiper jófej... tehát megütöd a szintet :)
Akivel jól kijössz, annak szerintem kellenél is, egészen biztos vagyok. Csak mivel sok fiú barátod van, gondolom nem mernek lépni, mert nem gondolnak rá hogy " pont ő kellene neked".
Nekem is nagyon számít a személyiség. Azok a lányok akiknek sok fiú barátjuk van a legjobb fejek általában... de ettől még nem vetjük meg őket mint barátnőt, sőt :P
18/F
2012. júl. 3. 17:52
12/17 anonim válasza:
Jobb egy fiú barát,mint sok kétszínű barátnő.Amúgy nekem sincs nagyon lány barátom,egy-kettő akad,de azok is inkább haverok.A fiúkkal sokkal jobban kijövök (már amelyikkel):)
2012. júl. 3. 18:47
13/17 anonim válasza:
Ez egy teljesen normális dolog:):):) Nem jössz ki anyira a lányokkal nagyügy nem mindenki ugyanolyan:) Ha a fiukjobban megértenek akkor ezvan:) És persze van benne valami hogy lehet hogy teccel nekik de nem felt. azt te érzed hogy mien barátok ha azt mondod nemolyanok nem olyanoklehet csak udvariaságbol dicsértek meg mer tényleg szép vagy:) Lehet hogy járnának veled de ez nem azt jelenti hogy nem igaz barátok:) De azér nem ártana legalább egy lány barát:) Sok ien van mint te megértenétek egymást:):):):) Kell a lánytámasz:)
2012. júl. 4. 14:00
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. júl. 4. 15:45
15/17 anonim válasza:
Nekem is sok fiú barátom van, mert az unokabátyámnak (aki 2évvel idősebb) rengeteg fiú barátja/haverja van, és bemutatott nekik meg minden, és őkis tök bírnak. Mindig összejárogatunk hétvégéken, stb. :) (Én sem vagyok ronda xD, de nem a kinézetem miatt vannak velem :o)
Volt 1-2 fiú akinek több voltam mint barát, de nekem ők nem. Kicsit ciki volt a helyzet mikor kettesben maradtunk..
17/L
2012. júl. 8. 04:48
16/17 anonim válasza:
Előző vagyok, azt elfelejtettem írni, hogy mindig hogyha jó viszonyba kerültem lányokkal, valahogy nem tetszett, teljesen más érzés, rossz inkább, mert folyamatosan jajj ittegypasi, jajj ott egy pasi, annak ilyen a körme, meg milyen ruhákban jár. Persze bejönnek a fiúk, meg mindig, csak nem szeretem hangoztatni, hogy utána az egész város tudjon róla.. Meg jól öltözködöm, mgésem beszélek ki másokat, hogy jajj de csúnya az a felső..(Ezekről méég 3 oldalt lehetne írni, de kezdek álmos lenni így 5kor:D)Ezért hanyagoltam a lányokat. ;)
2012. júl. 8. 04:52
17/17 anonim válasza:
Én 14 éves lány vagyok és nekem is mindig sokkal több fiu barátom volt mint lány és én is fiukkal jobban érzem magam szóvall szerintem ebben nincs semmi :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!