Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha lány létemre szinte csak fiú barátaim vannak?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de sokkal jobban érzem magam fiús baráti körökben, mint a lányoknál. Barátnőm szinte nincs is, max 1-2 ismerős. Rengeteg fiú barátom van, mindig velük lógok, persze nem ebből a "partyarcos" körből. Hozzátenném, hogy egyáltalán nem vagyok fiúsan viselkedő, illetve öltözködő lány. Egyszerűen nem bírom elviselni a lányokat, állandóan pletykálnak, kibeszélik a másikat, kétszínűek. Valamint sok lány eléggé féltékeny rám, mert bírnak a fiúk. Van még valaki hasonló helyzetben? Egyébként 18 éves vagyok.2012. júl. 3. 17:26
1/17 anonim válasza:
Fiúkhoz vagy lányokhoz vonzódsz?
2/17 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ezt is le kéne írnom...
persze hogy a fiúkhoz... van egy barátom is, aki iszonyatosan tetszik, és úgy érzem hogy ezt ő is viszonozza, de nem merek lépni, nem akarom tönkretenni a tök jó baráti kapcsolatunkat.
2012. júl. 3. 17:29
3/17 anonim válasza:
az nem baj hogy csak fiú barátaid van legalább több f*szt fogsz mint kilincset :)
4/17 anonim válasza:
ha jól nézel ki akkor a fiú barátaid 75-90% kamu, csak a szép lányt látják benned és ezért lógnak veled...fiú vagyok
5/17 anonim válasza:
akkor semmi gond. barátkozz csak fiúkkal
6/17 anonim válasza:
csak akkor baj ha mindet kielégíted ahogyan én szoktam
7/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy csak a külsőm miatt lógnának velem. Ők nem olyanok... persze kapok sok pozitív visszajelzést, nőiesen öltözködöm. Amúgy már évek óta a barátaim.
2012. júl. 3. 17:36
8/17 anonim válasza:
hehe azt hittem már ezt én irtam :D én is teljesen ilyen vagyok :) bár nekem a legeslegjobb barátom egy lány vagyis kettő de rengeteg fiú barátom van de azért mégis a barátnőimben bizok meg a legjobban!
9/17 anonim válasza:
nagyon ritka az őszinte fiúbarát. többség csak arra vár hogy több legyen mint barát, bocsi hiába ismered őket,ez így van. nekem is csak 2 lánybarátom van. de ők is úgy hogy igazából bejönnek külsőre, de nem akarok semmit tőlük. Szóval lehet hogy az a barát aki tetszik, annak is tetszel nagyon. próbát megér,vesd fel neki hogy kettesben találkozhatnátok,onnan az ő dolga. Amúgy később bánni fogod hogy nincs lánybarátod,mert ha lesz pasid, akkor kell lánytámasz.
10/17 A kérdező kommentje:
Hát ha már itt tartunk akkor bevallom kicsit az is zavar, hogy közülük sokan mondják hogy milyen szép, édes, csaj vagyok. Lehet hogy ahogy megismernek, megszeretnek. De biztos vagyok benne, hogy nem használnának ki.
2012. júl. 3. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!