Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ez jó így? Vannak lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez jó így? Vannak lány barátaim de az nem ugyanaz.

Figyelt kérdés
Jobban szeretem ha fiú egy közeli barátom.de voltam már szerelmes fiúba és jártam már fiúkkal szval nem vagyok leszbi.de jobban megbízok a fiúkba mint a lányokba,mert engem még fiú barát sose árult el de lányok terén rosszabak a tapasztalatok.légyszí írjatok!
2010. jan. 12. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
hát az egész egy nagy katyvasz én nem értem :S:S
2010. jan. 12. 21:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Azok alapján, amit leírtál, jónak tűnik.
2010. jan. 12. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok.

A fiú barátaim mindig elmondanak mindent, amit elmondok nekik, a lány barátaim pedig nem.

Amúgy szerintem nincs vele semmi gond.

2010. jan. 12. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is fiú vok. Ha elmondok vmi bizalmasat a fiú barátomnak, akkor ő nem adja tovább, de a csaj az simán elpletykálja a többinek... ez van...
2010. jan. 12. 22:16
 5/7 anonim válasza:
hát, most ezt így közölted, de nem értjük mi lehet a problémád. hát akkor szerezz fiúbarátokat, barátkozz ezentúl fiúkkal.
2010. jan. 12. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Egye fene, kibogozom:

Lány vagy, volt már *pasid (ezért nem lehetsz leszbi), és a fiúkban jobban megbízol, mint a lányokban.

Nem túl jó, bizonyos dolgokat jobb ha nem kötsz fiúk orrára (intim dolgok leginkább). Valamint ha túl sokat "lógsz" fiúkkal, akkor előbb-utóbb bevesznek maguk közé, tehát nem mint nőre fognak rád nézni, hanem mint barátra. Ez igazából nem is lenne rossz, de ha pasit keresel magadnak, akkor nem válik előnyödre. de azért jobb ha keresel magadnak 1 lány barátot, arra sokszor lehet még szükséged! :)

Üdv - 14/F

2010. jan. 13. 01:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és tanácsokat!
2010. jan. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!