Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égető érzés szex közben, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Régóta vannak felfázásos tüneteim, például pisilés vagy valamilyen erőlködés után is égő fájdalom. És sokszor van, hogy ha lefekszek a barátommal égető érzést érzek belül és a hüvelyem körül. Már körülbelül egy éve vannak ilyen "tüneteim" és már nagyon kellemetlen, hogy nem élhetek normális nemi életet emiatt!:(
nem tudom miért ránk hallgatsz, meg egy nem nődoki orvosra... 1 éve van panaszod, és a hüvelyről van szó, ami nődoki terület. akkor? akkor nem tudom miért nem oda mész... hát elhiszem hogy kellemetlen....egy év.... -.- szerintem a szakember válaszoljon, ne mi...
2012. júl. 3. 13:41
22/28 anonim válasza:
canesten combi...van benne kis gyógyszer a hüvelybe meg krém a viszketés ellen...ugyan ezek voltak a tüneteim, de attól elmúlt:)
2012. júl. 13. 10:26
23/28 anonim válasza:
bármit is kapsz rá a párodat ugyanugy kezelni kell vele, mert visszafertőz
2012. júl. 13. 16:02
24/28 A kérdező kommentje:
Azért nem mentem nőgyógyászhoz eddig, (mint már párszor leírtam) mert nem tudtam, hogy hüvelyi probléma, azt hittem, hogy krónikus felfázás, mert egyszer elmúlt, aztán pár napig nem volt semmi bajom, utána meg visszajött... És azért "rátok hallgatok" mert legalább 10x voltam már orvosnál ezzel, és mindegyik azt mondta, hogy ez pszihés, és a húgycsövemmel van valami probléma (azt hiszem azt mondta, hogy pszihésen összerándulnak ott az izmok)és, hogy az idegeskedéstől van, de én nem igazán hiszem, hogy ez tényleg így lenne..
2012. aug. 1. 12:51
25/28 anonim válasza:
A pisiléskor fellépő égő érzés lehet szorongásos próbléma miatt. Olyan nakem is volt. De a hüvelyit is mondtad az orvosnak??? Ez az egyik. A másik meg h nem tom h nem jutott eszedbe h ha a hüvelyed ég akkor az hüvelyi probléma. Sztem ez egyértelmű. Báááár. Az is igaz h én tudok gondolkozni.
2012. aug. 1. 13:11
26/28 anonim válasza:
Fogalmam sincs de nem is érdekel
2012. szept. 20. 16:45
27/28 anonim válasza:
Szia! Először is remélem már megoldódott a problémád. Ha nem akkor elmondom a lényeget: ilyenkor valóban először a nőgyógyászhoz kell menned, mivel valamilyen (gombás) fertőzésed lehet...ez a felfázásos dologgal szoros összefüggésben van! A nők hajlamosabbak a húgyúti fertőzésekre, és sajnos miután volt már részed benne, könnyen kialakulhat újra. Nagyon kell már vigyáznod minden ilyen altáji betegséggel, mert érzékeny vagy rá, és komolyabb baj is lehet belőle (pl. nem lehet majd gyereked). Ha egy kicsit is felborul a ph egyensúly ott lent, könnyen bekerülhetnek a kórokozók a húgycsőbe, ami fájdalmas, égő érzést okoz...
Egyébként, mint minden betegségnek, lehetnek lelki okai is! (Ha pl a bal veséd körül fáj, akkor a párkapcsolatoddal van valami gondod...)
Üdv., W.
2013. jan. 19. 23:53
28/28 CODE3 válasza:
Gondolom azóta voltál nődokinál és ki is kezeltek. Elárulnád mi volt a diagnózis, és mivel kezeltek ki? Mennyi idő alatt stb? Köszi és jó egészséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!