Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égető érzés szex közben, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Régóta vannak felfázásos tüneteim, például pisilés vagy valamilyen erőlködés után is égő fájdalom. És sokszor van, hogy ha lefekszek a barátommal égető érzést érzek belül és a hüvelyem körül. Már körülbelül egy éve vannak ilyen "tüneteim" és már nagyon kellemetlen, hogy nem élhetek normális nemi életet emiatt!:(
Köszönöm előre a segítséget!!
2012. júl. 3. 10:41
11/28 A kérdező kommentje:
Nem hitte azt, mivel én kérdeztem, hogy menjek-e nőgyógyászhoz, és jó lenne ha nem írnál ilyen stílusba!
2012. júl. 3. 11:02
12/28 anonim válasza:
Jah csak 12 évesen még gondolom nem szexeltél. Tudod így kicsit könyebb összeszedni valamit
13/28 anonim válasza:
Igen mert nyilvános wckröl is össze lehet szedni gombát és fertözéseket.. szerintem menj el egy másik dokihoz és valaki tuti kiirja már neked velem is ez volt és nekem felirtak kenöcsöt kupot igaz nem egyböl jöttem ki belöle mert régóta volt már ez a fertözésem.. eltartott pár hónapig de szerencsére rendbe jöttem szerintem érdemes több dokit is meglátogatni ha az egyik nem ir fel semmit rá... mivel ennek a későbbiekben szövödményei is lehetnek inkább menj el ez nem normális dolog .. és nem feltétlenül csak szexuális módon kaphatsz fertözést
14/28 anonim válasza:
Én egyből a nőgyógyászhoz mentem volna. Nem kell ám ahoz más orvos engedélye. Na és ha azt mondta h nem kell? Mi történik ha mégis elmész?? Semmi. Csak ki lesz zárva h nemi betegséged van, v ő sem tud többet
15/28 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor elmegyek minél hamarabb. Még egy kérdésem lenne, hogy a canesten krém és kúp jó erre? Mert az van itthon. Köszi az eddigi válaszokat!!
2012. júl. 3. 11:07
16/28 anonim válasza:
Ne kenegess rá semmit amíg azt sem tudod h mi bajod. Lehet h csak ártassz vele
17/28 anonim válasza:
Ha van otthon olyan ami kifejezetten hüvelyi használatra van akkor már is jobb mint a semmi ha gombád van akkor legalább kiöli de inkább az orvos majd ő eldönti mi a legjobb erre
18/28 A kérdező kommentje:
Nem történik semmi, de mint már mondtam, gondoltam jobban ért ehhez egy orvos, mint én. Mivel ő mondta, hogy nem kell mennem, ezért nem mentem.
2012. júl. 3. 11:10
20/28 anonim válasza:
Általában jó az orvosokra hallgatni de most ne hallgass rá menj másik dokihoz és irják fel neked ami kell mert igy csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!