Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megengednétek a pasitok öccsének, hogy megfogdossa a melletek, ha a pasitok megkérne rá?
Figyelt kérdés
hadd örüljön a kis kukis alapon2012. júl. 3. 07:08
1/25 anonim válasza:
Hány éves kis kukis? Attól függően talán.
2/25 A kérdező kommentje:
+14-15
és kort is írjatok
2012. júl. 3. 07:23
3/25 anonim válasza:
Ha meglátnám, hogy az öcsém fogdossa a nőm melleit lehet, hogy letördelném a kezeit :D
5/25 anonim válasza:
Nem, sőt a pasim sem látna többet. Nem vagyok családi közös.
6/25 anonim válasza:
Ez tényleg így megy arrafele? Én a helyedben akkora pofot adtam volna a pasidnak, hogy két hétig mind csak gyorult volna :D
8/25 anonim válasza:
14-15 már nem kis kukis, 4-5-nek még igen.
Az unokaöccse 2 éves, ő viszont önállósítja magát és tapogatja, bár ő még nem azért amiért egy 15 éves tenné.
Még ha mondjuk szilikonmellem lenne és azt szeretné megnézni, de 15 évesen már talál magának csajt akit kedvére tapizhat a "kis kukis".
9/25 anonim válasza:
Azt hinném, viccel... Aztán ha komolyan gondolná, otthagynám szerintem. Ne dobjon már be a közösbe.. :D Az öccse meg találjon saját csajt, akin kiélheti magát..
18L
10/25 anonim válasza:
Ilyen ötlet után vége is lenne a kapcsolatunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!