Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt hozzám hasonló lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt hozzám hasonló lány? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Illedelmes vagyok, nagyon odafigyelek arra, hogy mást ne bántsak meg.. emellett érzelgős, amit adok, azt szeretem visszakapni a másiktól.. a hazugságot és a hülyének nézést utálom a legjobban.. ha valakit igazán megszeretek, akkor mindent megteszek annak érdekében, hogy a kedvében járjak és boldog legyen.

Volt egy kapcsolatom, ahol 1 évig együtt voltunk a barátnőmmel, de sajnos az utóbbi 3-4 hónapba elromlott minden és vége lett.. amikor megbántott és mondtam ,hogy ez nekem rosszul esik, akkor azt mondta, hogy hisztizek csak, de ha neki volt baja, akkor ő jogosan sértődött meg.. (pedig nem) emellett agresszív is volt és nem egyszer kellett eltűrnöm a dühöngéseit..

Ha valaki szeretne ismerkedni az írjon privit..

19/F

2012. júl. 1. 14:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
mi a horoszkópod? mert a halak ilyen jellemüek. érzékeny, okos, és remek barátok. én is az vagyok.
2012. júl. 15. 11:01
 12/12 A kérdező kommentje:
a horoszkópom szűz
2012. júl. 15. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!