Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt hozzám hasonló lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt hozzám hasonló lány? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Illedelmes vagyok, nagyon odafigyelek arra, hogy mást ne bántsak meg.. emellett érzelgős, amit adok, azt szeretem visszakapni a másiktól.. a hazugságot és a hülyének nézést utálom a legjobban.. ha valakit igazán megszeretek, akkor mindent megteszek annak érdekében, hogy a kedvében járjak és boldog legyen.

Volt egy kapcsolatom, ahol 1 évig együtt voltunk a barátnőmmel, de sajnos az utóbbi 3-4 hónapba elromlott minden és vége lett.. amikor megbántott és mondtam ,hogy ez nekem rosszul esik, akkor azt mondta, hogy hisztizek csak, de ha neki volt baja, akkor ő jogosan sértődött meg.. (pedig nem) emellett agresszív is volt és nem egyszer kellett eltűrnöm a dühöngéseit..

Ha valaki szeretne ismerkedni az írjon privit..

19/F

2012. júl. 1. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Most akkor lány, vagy fiú vagy? o.O
2012. júl. 1. 14:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Fiú.. a kérdést rosszul fogalmaztam meg... x)
2012. júl. 1. 14:53
 3/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?? :)
2012. júl. 1. 14:55
 4/12 A kérdező kommentje:
a szöveg végén ott van, de amúgy 19 ^^
2012. júl. 1. 14:56
 5/12 anonim ***** válasza:
A lányok 90%-a ilyen. Már ha tényleg szeretnek valakit.
2012. júl. 1. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Erröl az egészről ez jut eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=lo0_JsrWI_A

Nehogy azt hidd hogy a lányok a trubadúrokat kedvelik, ez csak a te hibás elképzelésed a lányok értékrendjéről.

Barney szavaival élve: öltözz ki!

2012. júl. 1. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Megsúgom Neked, hogy a nők nem a hozzájuk hasonló férfiakat keresik. Hanem olyan férfiakat, akik nem olyanok mint a nők. Azért is vált a barátnőd hisztissé, azt teszik, ha nincs mellettük férfi, elkezdik átvenni a dominanciát.

Ne legyél olyan mint a nők, különben egy év múlva megint itt leszel ugyanezzel a szöveggel!

2012. júl. 1. 15:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Csongrád megyei vagyok, a közeli emeberek érdekelnének inkább. ^^
2012. júl. 3. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát, nemtudom. "nagyon odafigyelek arra, hogy mást ne bántsak meg.". Ez nem jellemző rám. Én elhülyülöm az ilyen dolgokat. Pl. a mostani pasim, egyben a legjobbhaverom is, 2 éve együtt vagyunk, ugratjuk egymást, sose sértődik meg egyikünk se. :D Szerencsére mimég mindig szeretjük egymást.

" amit adok, azt szeretem visszakapni a másiktól" ha kinyalod, elvárod h lesz*pjon?:D Vagy ezt nemértem.. Ha arra gondolsz,h nincs kölcsönös szeretet, amit így egymásnak ""adunk"",akkor nincs is kapcsolat..

érzelgős annyiban vagyok, hogy ha egyszer-egyszer összeveszünk, akkor tudok sírni, persze nem előtte. Sosem látott még sírni,ez így is marad. Alapjáraton nem vagyok az az érzelgős típus. :)

Dühöngött a csajod?:D Jó agresszívat fogtál ki. Ha én mérges vagyok, akkor bedurcizok, nem szólok hozzá. De te nem tudom hogy érted a dühöngést. :D

18/L

2012. júl. 15. 10:16
 10/12 anonim ***** válasza:
A leírt tulajdonságok alapján szimpatikus vagy, viszont a x) ^^ és hasonlók miatt már elvből szóba sem állnék veled.
2012. júl. 15. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!