Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám elolvasta a naplóm! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám elolvasta a naplóm! Mit tegyek? (Tovább lent)

Figyelt kérdés

A naplomba olyanok vannak írva hogy kibe szerettem bele, meg hogy rászoktam a cigire, meg hogy mik bántanak, meg ilyenek.

Ti mit csinálnátok ha ezek kiderülnènek rólatok? Mit tanácsoltok?

lècci komoly válaszokat!

16/L

2012. júl. 1. 11:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Meg olyan is van benne hogy a párommal miket szoktunk csinálni, ès azèrt legalább itt megálhatott volna és nem olvassa tovább, de folytatta... :(
2012. júl. 1. 11:21
 12/21 anonim ***** válasza:
70%
Számon kérném rajta, hogy mégis mit képzel, hogy a személyes/titkos dolgaid között turkál... Amúgy ha rendesen elbújtattad volna a naplód, akkor most nem lenne ilyne probléma. Majd legközelebb...
2012. júl. 1. 11:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Mit ajânlasz hova bujtassam??
2012. júl. 1. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen olvassa akkor üzenhetnél valamit a naplón kerezstül ami rendesen szíven üti:)
2012. júl. 1. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

digitális naplót írj már ne ilyen sz@r régimódi könyvet!...

akkor nem buktál volna le, mert rejtett fájlba berakod :/

Am meg mond meg neki hogy ha elolvasta a naplódat, azzal elkövette a legbunkóbb dolgot a világon! Ennyi...

f18

2012. júl. 1. 12:14
 16/21 anonim ***** válasza:
mindent dugjatok el biztos helyre, az anyák átkutatják ám a cuccaitokat, főleg amik kint vannak! komoly!
2012. júl. 1. 12:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Nincs lakatod rá? Olyat kell venni és lelakatolni, a kulcsra meg vigyázni és nem lesz gond, ha feltöri az úgyis feltűnő, ha óvatosabb lennél, akkor nem lett volna gond.
2012. júl. 1. 14:29
 18/21 anonim ***** válasza:
16-os voltam, és töröljétek a böngésző előzményeit, ha elmentek otthonról, facebookról stb-ről lépjetek ki h ne tudjanak nézelődni. ami olyan, azt zárjátok be a szekrénybe és a kulcsot meg tegyétek el valahova
2012. júl. 1. 14:48
 19/21 anonim ***** válasza:
46%

Nekem a nagymamám olvasta el, míg egy darabig nála laktam a naplómat. Az a vicces, hogy írtam is a naplómban, hogy mennyire idegesítőek mamáék meg hogy remélem minél előbb húzhatok el onnan stb.

Na, de a durvább része az, hogy írtam bele, hogy az egyik haverom drogozott a múltkori házibuliban, de én nem próbáltam ki, nem is akarom, nagyon max egyszer a füvet. Rá pár napra már a szüleim hívtak, hogy mióta drogozok és hogy azonnal költözzek haza meg menjek elvonóra, mert mamám már tökre mást adott elő. Eléggé kiakadtam.

Szerintem kár kimagyarázni bármit is, amit leírtál, azt már úgyis tudja. Itt az ideje egy anya-lánya beszélgetésnek.

2012. júl. 1. 15:32
 20/21 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Mit ajânlasz hova bujtassam??"

21. században ez kérdés?!

Titkosítot-rejtett-jelszavazott fájl megoldja a gondodat.

2012. júl. 3. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!