Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért divat négerrel házasodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért divat négerrel házasodni/járni?

Figyelt kérdés
Nem csak lányokhoz szól a kérdés.
2012. júl. 1. 10:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

> nem is tudtam,hogy akinek mas a borszine az mar mas fajhoz tartozik

A tudatlanságod téged minősít. [link]

> En 18 eve elek fekete emberek kozott

A niggerszeretet valami fétis/perverzió. Gratulálok hozzá. Én is ismerek egy ilyen lányt. Nagyon nehéz gyerekkora volt, az apja elhagyta, az anyja csak az új férjével és az új gyerekével törődött. A bátyja depressziós számítógépfüggő lett, ő meg nigger lover.

> Egyebkent feherboru embertol is el lehet kapni nemcsak az AIDS-et,hanem mindenfele nemi betegseget

Aha, b*ziktól, ribancoktól. Na de ki érne hozzá olyanokhoz?

2012. júl. 10. 10:48
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

A tudatlanságod téges minősít kérdező. Kezdve azzal, hogy nem olvastad el, amit belinkeltél. Vagy ha el is olvastad, az angoltudásod minden bizonnyal a zéróhoz közelít. Az angol 'Race' kifejezés sokkal tágabb a magyar értelemben vett Fajnál, a Race-t önkéntes alapon is be lehet sorolni, a magyar értelemben vett Fajnak az angol megfelelője a 'Species'. Erre keress rá, olyat nem fogsz találni sehol, hogy a néger (Black/African, akármi) külön Species, mert nem igaz. Külön Race, ez tény. De a rassz és a faj nem ugyanaz. Amúgy nem vagyok biológus, mérnök vagyok, egy kis keresgéléssel te is rálelhettél volna erre és nem járatod le magad a saját tudatlanságoddal.

Vagy elég lett volna végigolvasnod, amit belinkelsz: "In fact, DNA analyses have proved that all humans have much more in common, genetically, than they have differences. The genetic difference between any two humans is less than 1 percent." Idézet az általad linkelt írásból. "A leggyakoribb értelmezés szerint a faj élőlények olyan csoportja, melynek egyedei képesek szaporodni egymással, és termékeny utódokat létrehozni." Három kattintásból megtaláltam... Legjobb tudomásom szerint a félvéreknek is szoktak lenni gyerekei (ha nem így lenne kihalt volna egész Mexikó). De, hogy biztos légy kipróbáltuk a feleségemmel a gyakorlatban is és működött, lett egy lányunk, hiába nem egyezik a bőrszínünk. :-)

"A niggerszeretet valami fétis/perverzió." Ha ez így van, akkor inkább nem akarok belőle kigyógyulni, mert jól érzem magam :-) Van pár "rossz" hírem. Tökéletes gyerekkorom volt, a rendszerváltás környékén, az apám rendőr, az anyám tanár, volt egy kockaladánk, egy panellakásunk meg egy kis telkünk. Ha havonta egyszer hajbakaptak a szüleim, még sokat mondok. Apám nem hagyott el, a mai napig együtt él az anyámmal (sőt, ha az öcsém hazamegy az egyetemről hárman vannak otthon), ha tehetem én is meglátogatom őket. Horgászok az apámmal, eszek valami "hazait", amit anya csinált, iszok az öcsémmel egy sört vagy egy fröccsöt. Amúgy mindhárman szeretettel fogadják a "nigger" feleségem. Igen tudom, mind hülyék vagyunk. Meg az összes magyar barátunk is mind hülye. Az öcsém nem számítógépfüggő, nem is heroinos. Egyetemista, tanul, vizsgázik, elmegy bulizni a csoporttársaival, nem állítom, hogy csak teáznak. De igaz, én nem élek "niggerek" között. Az egyetlen "nigger" a környezetemben a feleségem. (Meg a lányom félig.) Várjunk! Ha jobban megerőltetem az agyam, a feleségem él fehérek között, "nigger" létére! Hadd találjam ki, a "fehérszeretet valami fétis/perverzió"! A feleségemet amúgy nem hagyta el az apja, aki ösztöndíjjal tanult Európában mérnöknek, mielőtt hazament Afrikába. Nem. Inkább törődött vele, meg a sógorommal (a feleségemnek egy bátyja van, ő otthon él Afrikában, Kenyában), elküldte őket a saját pénzéből Európába egyetemre, a feleségem Pesten lett tolmács, a sógorom meg Németországban diplomázott belgyógyászként.

Vajon mit szúrhattak el a lányuknál, hogy ilyen aljas fehérszerető lett belőle? Fehérek között él? Még a férje is fehér? Fúj! (Remélem érzi mindenki az iróniát)

Az AIDS-et r*bancoktól, b*ziktól, továbbá rendőröktől, mentőktől, tűzoltóktól is el lehet kapni. Tudod, ha villgóval érkeztél és egy felborult autóban, buszban, teherautóban vérzik a sérült, nem érsz rá AIDS-tesztet csinálni, csak kiveszed onnan. Ha pedig nagyon sietsz mentés közben, a roncs hajlamos elvágni a kezedet. Van rajtad is egy nyílt seb, bent vérzik egy AIDS-es... Az apám egyik kollégája egyszer kicsit előbb ért ki, mint a mentők (közelebb volt az esethez) és a KÖTELESSÉGÉNEK eleget téve nekiállt az elsősegélynek. Elvágta a kezét a ronccsal. Pár nap múlva jött a hír, hogy a sérült AIDS-es volt. Apa kollégáját is elküldték tesztre. Végül szerencsére negatív lett, de amíg az eredményekre várt nem is élt szinte, csak vegetált, apa elmondása szerint "sírt, mint egy kisgyerek". Minden aljas embertől is potenciálisan el lehet kapni, aki valaha az életben elsősegélyt merészelt nyújtani...

2012. júl. 10. 17:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, reagálsz-e, kérdező...
2012. júl. 10. 17:02
 14/18 A kérdező kommentje:

Persze, az angoltudásom zéróhoz közelít, azért tudtam Kanadában élni.

Egyrészt ez inkább egy nyelvészeti kérdés, mint biológiai. Magyarul hogy nevezik a rasszistát? Fajgyűlölőnek. Az angol "race" szó megfeleltethető a magyar faj szónak, mégha nem is minden diszciplínában korrekt ez a fordítás.

> A leggyakoribb értelmezés szerint a faj élőlények olyan csoportja, melynek egyedei képesek szaporodni egymással, és termékeny utódokat létrehozni.

Ezzel tisztában vagyok, és nem is tagadom, hogy pusztán biológiai értelemben az emberiség egy faj. Viszont az embereket nem lehet csak az állatvilágban használatos csoportok alapján beosztani, hiszen rengeteg különböző kultúra és népcsoport él, akik ugyan képesek utódot létrehozni, viszont rengeteg olyan dologban eltérnek egymástól, melyek az állatvilágban nem is léteznek, esetleg nem lényegesek. Ez inkább szociológiai kérdés. A lényeg, hogy igenis vannak különbségek a különböző rasszok között, legfőképpen az átlag intelligenciahányadosban. A négerek - átlagosan - a föld legostobább emberei, míg a kelet-ázsiaiak rendelkeznek a legmagasabb átlag IQ-val.

> Ha ez így van, akkor inkább nem akarok belőle kigyógyulni, mert jól érzem magam :-) Van pár "rossz" hírem. Tökéletes gyerekkorom volt.

Mint tudjuk, a pszichológiai és pszichiátriai defektek nem feltétlenül traumák eredményei, lehetnek velünk született problémák is.

Az utolsó szövegblokkra reflektálva: honnan származik a HIV...? 'nuff said.

2012. júl. 10. 18:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Igenis biológiai oldalról kell megközelíteni a kérdést! Egyrészt, mert a Faj biológiai szakkifejezés. Másrészt, ha a kultúra alapján próbálod a fajokat felállítani komoly akadályokba ütközhetsz. Nincs egységes "Fekete kultúra". Egy kenyai nagypolgári családot hasonlíts össze egy nomád bussmannal, egy Los Angeles-i rapperrel és egy szomáliai muszlimmal. Több különbséget fogsz találni, mint hasonlóságot...

A fehér (europid) araboknak, berbereknek kulturálisan nincs túl sok közük a fehér oroszokhoz, vagy norvégokhoz. Ha igazságos akarok lenni a fehér arabok és berberek kultúrája közelebb van a fekete szomáliakéhoz, mint a fehér norvégokéhoz. Akkor hozzuk létre a "közelkeletid-fajt", amibe besorolunk fehéreket, feketéket a kulturális hasonlóságok alapján. Ez egy baromság.

A feketék a legostobábbak, az ázsiaiak a legokosabbak, ezt hallgatom mindenhol, hogy ez így tudományos tény-úgy tudományos tény... Kérhetnék hozzá forrást? (Theodore G. Bilbo, Toroczkai László, Budaházy György, Jefferson Davis, Adolf Hitler, Charles Gobineau NEM számítanak biológusnak!)

Ahhoz képest, hogy a kelet-ázsiai népek a legokosabbak Kína 10, Japán 19, Tajvan és Dél-Korea 1-1 Nobel-díjast adott a világnak. Persze ez több, mint amennyit Afrika adott, de a legtöbb európai ország ezeket a számokat visszakézből kenterbe veri, hogy a 115 brit és 331 amerikai embert ne említsem. A "kelet-ázsiaiba" (gondolom a mongoloid nagyrasszra gondoltál) beleszámítod az amerikai őslakókat is? Mert egy indián tudóssal sem találkoztam még (biztos van), pedig nekik ez alapján az élvonalban kéne lenniük. Nem azt állítom, hogy az európai felsőbbrendű, csak azt, hogy az ilyen listáknak SEMMI alapja. (Egyébként az európai és észak-amerikai Nobel-díjasok között rengeteg a zsidó, ezek szerint a zsidók a legokosabbak a világon?) Az meg sem fordul a fejedben, hogy egy jómódú zsidó családnak, vagy egy átlag európainak több lehetősége van taníttatni a gyerekeit, mint egy afrikai feketének, vagy egy dél-amerikai indiánnak? (Mintha egybevágna azzal, hogy Európában a gazdag országoknál van a legtöbb Nobel-díjas felsorolva... [link] Amúgy a sógorom fekete létére elvégezte az orvosit. Én fehér mérnökként azt mondom, nem mernék nekiállni. Te esetleg orvos vagy?

Roppant aranyos tőled, hogy pszichológiai és pszichiátriai defektként definiálod, hogy szeretem a feleségem. Nyilván a családtagjaim is pszichopaták, amiért elfogadták őt, sőt a magyar barátaink, a magyar barátnői, a magyar kollégái is mind pszichésen betegek, amiért szeretik és jólérzik magukat a társaságában. Véletlenül sem arról van szó, hogy egy kedves, értelmes ember, akivel szeretsz együtt lenni. Mindenki szembe hajt az M1-esen csak te nem, ugye? Orvos látott már?

Az inverze is érdekel a dolognak. A feleségem is beteg? Az is beteges ha egy fekete fehérek között él? Az is beteges, hogy fekete létére egy fehérhez vonzódik? Vagy ez csak fordítva bűn?

Az AIDS Afrikából ered, a pestis Kínából ( [link] a himlő pedig Európából. Az európai telepesek által behurcolt himlő 40-80%-ban halálos kimentellel irtotta a kevésbé immunis amerikai indiánokat. Akkor ezért a fehérek a felelősek? Szerintem aligha... Egyébként nem is tudtam, hogy az adott földrajzi területen előforduló betegségekért az ott élő emberek a hibásak. Ha pedig előjössz azzal, hogy a legtöbb fertőző betegség Afrikából ered, először is pontosítok, Latin-Amerikai-Afrika-Délkelet-Ázsia, és ennek ugyanaz az oka, amiért viszonlyag kevés kórokozó származik Norvégiából és Alaszkából. Nem egy nagy ördöngösség, csak általában nem bírják a hideget... 'nuff said.

2012. júl. 11. 11:18
 16/18 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor legyen rassz.

Forrás: [link] amúgy meg keress rá, hogy race and intelligence.

Azt is meséld már el, hogy hogyan lettek az első fertőzött négerek AIDS-esek.

2012. júl. 13. 14:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Tök mindegy hogyan lettek az első AIDS fertőzöttek ( USA 80-as évek homokjai között tűnt fel ) a lényeg az, hogy nagy marha aki egyetlen nőt is kipróbál Afrikában gumi nélkül! Sajnos már a jövő nemzedék is, vagyis a gyerekek is nagy százalékban fertőzöttek.

Nem vagyok Rassz, de a hazánkba érkező Afrikaiakkal sem javaslom a szexuális kapcsolatot.

2012. júl. 13. 16:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden forrás (nem számítva a hungarista/náci/rasszista/konföderációs-ku klux klános "forrásokat"), úgy nevezi meg az AIDS kiváltó okát, mint a "majomhús nyersen fogyasztását". Undorítónak hangzik, de a tatárbifsztek se sokkal különb (amit szeretek :-)). Az általad forró kásaként kerülgetett-leírom majmokkal b*sztak a buta n*ggerek nevű duma-kapóra jön a hozzád hasonló korlátoltaknak a Kanadai Árja Pártból, kár hogy nincs rá bizonyíték.

A kedvedért rákerestem, hogy Race and Intelligence. Az életkörülményekkel beletrafáltam és megintcsak nekem lett igazam: "The IQ distributions of other racial and ethnic groups in the United States are less well-studied. The Bell Curve (1994) stated that the average IQ of African Americans was 85, Latino 89, White 103, Asian 106, and Jews 113. Asians score relatively higher on visuospatial than on verbal subtests. The few Amerindian populations that have been systematically tested, including Arctic Natives, tend to score worse on average than white populations but better on average than black populations."

Annyi a baj, hogy ez engem igazol. A zsidók genetikailag a fehér rasszhoz tartoznak, mégis okosabbak a fehéreknél. Vagy a.) a te torontói pincékben végzett horogkeresztes szakfelméréseidnek megfelelően pusztán a Jahvében való hittől módosul a génszerkezetük és okosabbak lesznek, holott ugyanúgy fehérek b.) esetleg neadjisten a gazdag zsidó polgárcsaládoknak több pénzük van iskoláztatni a gyerekeiket, plusz a zsidó közösségben évszázadok óta hagyomány az értelmiségi pálya.

Igen az én elméletem tűnik ismét kevésbé valószínűnek...

Az se vág egybe mindezzel, véletlenül sem, hogy ázsiából két csoport települt be többségében (mondom többségében). Egyrészt az illegális bevándorlók, másrészt értelmiségiek, javarészt értelmiségre pályákra, gyakran meghívásra érkeztek. Az illegálisokat gondolom nem vonták be a kutatásba, maradtak a tudósok, orvosok gyerekei. Érdekes a szintén ázsiai rasszba tartozó indiánok (ferdeszeműek, mongolidok) elmaradnak a "testvéreiktől". Biztosan nem azért, mert egy rezervátumban nehezebb tanulni, biztos erre is van "zseniális" magyarázatod. Ugyanakkor a meglehetősen heterogén "latínó" csoport IQ-ja egységes. Pedig a latínók között vannak mesztic félvérek (mexikóiak), fehérek (kubaiak) esetekenték mulatt félvérek (karibiak). Az egyetlen közös pont bennük a spanyol nyelv. Várom a nagyszerű magyarázatod a spanyol nyelv és az intelligencia összekapcsolására. Ja és ha már itt tartunk Európán belül Spanyolország miért nincs tele hülyékkel, ha a spanyol anyanyelv=átlagban a világ egyik legostobább embere. Még mindig nem a kulturáról van szó, arról, hogy az Usába általában a szegény, iskolázatlan spanyolok vándorolnak be. Nem azért okosabbak az ázsiaiak, mert az ő apjuknak két diplomája volt, a mexikói szülőknek meg hat elemije. Ááá, biztos nem ezért. És a feketék is biztosan nem azért az utolsók, mert olyanok az életkörülményeik... És visszaértünk oda, hogy ismét megkérdezem, VAN ÉRTELME EGY POLGÁROSULT KENYAI CSALÁDOT ÖSSZEHASONLÍTANI EGY GETTÓLAKÓ BRONXIVAL ÉS EGY KONGÓI ESŐERDEI SÁMÁNNAL? GONDOLOD, HOGY A BŐRSZÍNEN KÍVÜL LESZ KÖZÖS PONTJUK?

Pár kérdésemre pedig egész egyszerűen nem válaszoltál.

2012. júl. 13. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!