Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért divat négerrel házasodni/járni?
Ez most divat? Nem is tudtam. Húú de maradi vagyok.
Néger csajra is igaz ez vagy csak nagy farkú néger pasikra. (Mondjuk mindegy is mert nekem nem tetszenek a néger lányok.)
Nem tudom, hogy miért törölték a hozzászólásokat, amikor a tények, melyeket leírtam, tudományos kutatásokon alapulnak. Szóval nem ugyanolyanok mint mi, hiszen más a génszerkezetük, és - átlagosan - alacsonyabb IQ-val rendelkeznek.
Forrás: [link]
En fiukent sose tudnek mas fajjal keveredni...hmmm...nem is tudtam,hogy akinek mas a borszine az mar mas fajhoz tartozik...lehet,kedves kerdezo,hogy te maradsz a feher lanyoknal,de ez a te egyeni velemenyed,izlesed,es dontesed.Hagy dontse el mindenki,hogy milyen part szeretne maganak.En nem hiszem,hogy divat lenne feketevel lenni,de ha valakinek egy fekete ember tetszik,szive joga,es nem ertem,ez egyeseket miert zavar?
Egyebkent a stilusodbol itelve te vagy,aki idorol idore felvet debreceni "neger" kerdest,es alig alig vagy semennyire sem leplezett rosszindulattal es rasszizmussal szidod a fekete embereket.Nem igazan ertem,neked ebben mi a jo.
En 18 eve elek fekete emberek kozott,es nagyon sok rendes normalis emberrel talalkoztam kozuluk.Es ha annyian AIDS-esek lennenek,ahogyan te gondolod,mar kihalt volna fel Afrika...
Egyebkent feherboru embertol is el lehet kapni nemcsak az AIDS-et,hanem mindenfele nemi betegseget.Ja,es eleg regen feltalaltak mar az ovszert,lehet vedekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!