Csajok! Hogy tudtok szűk, tapadós farmerekben járni? Egyáltalán leülni? Minap felpróbáltam az egyik (kinőtt, épp rámjött) farmerem, megmozdulni sem tudtam benne. Hogy csináljátok? 22F
Figyelj, nekik lövésük sincs arról, milyen kínokat élsz át, ha egy szűk gatyában meglátsz egy szűkgatyás csajt. Neked MÉG szűkebb lesz a gatya. Aztán a csaj leül, és a szükség még jobban nyomaszt. Nem tudsz leülni, neki meg erre még jobban nőni fog a segge, neked meg kiszakad a cipzárod.
Tanulság: Vegyél fel mackónadrágot, ha úgyis olyan méla vagy.
Talán mert nekünk nincsen "csomagunk" ami miatt kényelmetlen lenne.
Ez most olyan hogy mi miért tudunk keresztbe tett lábbal ülni ti meg-férfiak legnagyobb része- nem?!
Aminek rugalmas az anyaga, azzal semmi baj, akár egész nap észrevétlenül rajtam lehet és még akár törökülésbe is simán le tudok ülni benne :)
De a merev, igazi farmer anyagú nadrágok tényleg rettenetesen kényelmetlenek! Ha hazaérek, azonnal le kell vennem, mert olyan érzésem van, hogy megfulladok benne!
Amúgy érdekes, amit az egyik válaszoló írt a csípőnadrágról, mert én meg pont az ellenkezőjét érzem :) Ha egy naci a köldököm alatt 5 cm-el beljebb végződik, attól olyan érzésem van, hogy elszorítja a hasam! Amikor terhes voltam sem bírtam elviselni a hagyományos kismama nacijaimat, így egy iszonyú csípő fazonú farmert hordtam a 7-8. hónapig, amiből szinte kilógott a bugyim :) Persze bandázzsal hordtam :)
Utána vettem rendes kismama nacit, de azt is úgy hordtam, hogy lehajtottam a derekát.
Szörnyülködött is mindenki :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!